UNITI

Carwashbranche ruim vertegenwoordigd op UNITI expo 2022

Foto: Uniti Expo 2022

UNITI expo 2022 blikt terug op de vakbeurs van dit jaar met een video. Uit nu gepubliceerde cijfers blijkt dat de carwashbranche ruim vertegenwoordigd was op de beurs. 

In totaal verwelkomde UNITI expo 2022 431 exposanten uit 37 landen en meer dan 16.000 deelnemers uit meer dan 100 landen. Meer dan de helft van de exposanten en bezoekers kwam uit Duitsland. Nog eens 40 procent kwam uit andere Europese landen en ongeveer 10 procent van de exposanten en bezoekers kwam van buiten Europa. Uit de nu gepubliceerde cijfers van de beurs blijkt ook dat een op de vier exposanten uit de carwashbranche kwam en dat dit onderdeel van de branche een belangrijk deel van de gehele beurs uitmaakte.

Innovaties op de beurs

In de video die nu is gepubliceerd als recensie van UNITI expo 2022 komen exposanten aan het woord over de organisatie, de kwaliteit van de bezoekers en de innovaties van de vakbeurs. Op de homepage van de beurs zijn nu ook de presentaties van de vaklezingen te downloaden, samen met andere impressies.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashbranche ruim vertegenwoordigd op UNITI expo 2022 | CarwashPro
UNITI

Carwashbranche ruim vertegenwoordigd op UNITI expo 2022

Foto: Uniti Expo 2022

UNITI expo 2022 blikt terug op de vakbeurs van dit jaar met een video. Uit nu gepubliceerde cijfers blijkt dat de carwashbranche ruim vertegenwoordigd was op de beurs. 

In totaal verwelkomde UNITI expo 2022 431 exposanten uit 37 landen en meer dan 16.000 deelnemers uit meer dan 100 landen. Meer dan de helft van de exposanten en bezoekers kwam uit Duitsland. Nog eens 40 procent kwam uit andere Europese landen en ongeveer 10 procent van de exposanten en bezoekers kwam van buiten Europa. Uit de nu gepubliceerde cijfers van de beurs blijkt ook dat een op de vier exposanten uit de carwashbranche kwam en dat dit onderdeel van de branche een belangrijk deel van de gehele beurs uitmaakte.

Innovaties op de beurs

In de video die nu is gepubliceerd als recensie van UNITI expo 2022 komen exposanten aan het woord over de organisatie, de kwaliteit van de bezoekers en de innovaties van de vakbeurs. Op de homepage van de beurs zijn nu ook de presentaties van de vaklezingen te downloaden, samen met andere impressies.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.