Christ presenteert wastechniek voor autodealers op de Automechanika

De ALPHA is de nieuwe generatie wasinstallaties Foto: Christ Wash Systems

Christ Wash Systems zal onder andere haar wastechnologie voor autodealers presenteren op de Automechanika in Frankfurt, die dit jaar plaatsvindt van 13 tot en met 17 september. Ook komt de nieuwe generatie wasinstallaties aan bod, waaronder de nieuwe ALPHA rollover. 

Christ Wash Systems zal op de beurs de nieuwe generatie wasinstallaties presenteren, waarin het DNA van Christ wordt gecombineerd met de meest innovatieve technologie voor het wassen van voertuigen. Zo is er het nieuwe model ALPHA. Door zijn lage energie- en waterverbruik is dit een zeer milieuvriendelijk rollover-model. De blades komen in verschillende kleuren, waarmee de klant de herkenbaarheid van zijn merk kan versterken. Tevens heeft het een hoge doorvoercapaciteit en daardoor korte wachttijden.

Naast de presentatie van de wastechniek, die gericht is op de modellen ALPHA, VEGA en CADIS, geeft Christ ook informatie over het digitaal systeembeheer via de managementtool CIS-NEXT en de mogelijkheden van waterzuiveringsinstallaties FONTIS en BIOCLEAR.

Wastechniek in de autohandel

Het is in de autowasbranche geen geheim dat autowasstraten, autodealers en werkplaatsen een goede combinatie vormen. Tegen deze achtergrond stemt Christ zijn beurspresentatie af op autodealers. Autowassen kan een passende aanvulling zijn voor autodealers en werkplaatsen. Enerzijds kan een wasstraat intern worden gebruikt om voertuigen van klanten schoon te maken voordat ze worden teruggebracht of afgeleverd. In dat geval is een efficiënte wasstraat van belang, die lage investeringskosten heeft, snel werkt en weinig zorg en onderhoud vraagt, waardoor personeelskosten worden bespaard.

Aan de andere kant kan een autodealer kiezen voor een openbare wasstraat, en zo een nieuwe business ontwikkelen en nieuwe klanten genereren. Dit kan een aantrekkelijke bijverdienste leveren voor de ondernemer, terwijl de mogelijkheid om voor de eigen klanten de auto te wassen blijft bestaan.

Christ is van 13 tot en met 17 september te vinden op de Automechanika in Hal 12, stand A99.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ presenteert wastechniek voor autodealers op de Automechanika | CarwashPro

Christ presenteert wastechniek voor autodealers op de Automechanika

De ALPHA is de nieuwe generatie wasinstallaties Foto: Christ Wash Systems

Christ Wash Systems zal onder andere haar wastechnologie voor autodealers presenteren op de Automechanika in Frankfurt, die dit jaar plaatsvindt van 13 tot en met 17 september. Ook komt de nieuwe generatie wasinstallaties aan bod, waaronder de nieuwe ALPHA rollover. 

Christ Wash Systems zal op de beurs de nieuwe generatie wasinstallaties presenteren, waarin het DNA van Christ wordt gecombineerd met de meest innovatieve technologie voor het wassen van voertuigen. Zo is er het nieuwe model ALPHA. Door zijn lage energie- en waterverbruik is dit een zeer milieuvriendelijk rollover-model. De blades komen in verschillende kleuren, waarmee de klant de herkenbaarheid van zijn merk kan versterken. Tevens heeft het een hoge doorvoercapaciteit en daardoor korte wachttijden.

Naast de presentatie van de wastechniek, die gericht is op de modellen ALPHA, VEGA en CADIS, geeft Christ ook informatie over het digitaal systeembeheer via de managementtool CIS-NEXT en de mogelijkheden van waterzuiveringsinstallaties FONTIS en BIOCLEAR.

Wastechniek in de autohandel

Het is in de autowasbranche geen geheim dat autowasstraten, autodealers en werkplaatsen een goede combinatie vormen. Tegen deze achtergrond stemt Christ zijn beurspresentatie af op autodealers. Autowassen kan een passende aanvulling zijn voor autodealers en werkplaatsen. Enerzijds kan een wasstraat intern worden gebruikt om voertuigen van klanten schoon te maken voordat ze worden teruggebracht of afgeleverd. In dat geval is een efficiënte wasstraat van belang, die lage investeringskosten heeft, snel werkt en weinig zorg en onderhoud vraagt, waardoor personeelskosten worden bespaard.

Aan de andere kant kan een autodealer kiezen voor een openbare wasstraat, en zo een nieuwe business ontwikkelen en nieuwe klanten genereren. Dit kan een aantrekkelijke bijverdienste leveren voor de ondernemer, terwijl de mogelijkheid om voor de eigen klanten de auto te wassen blijft bestaan.

Christ is van 13 tot en met 17 september te vinden op de Automechanika in Hal 12, stand A99.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.