Lees nu gratis het eindejaarsmagazine van CarwashPro!

Ook voor 2023 zijn er weer volop kansen en uitdagingen Foto: Pixabay

Wanneer je mensen uit de carwashbranche vraagt naar het afgelopen jaar, is iedereen het er wel over eens: 2022 was een succesvol én een bewogen jaar. Hoe kijken branchegenoten erop terug, wat waren de mooie momenten en wat de grootste uitdagingen? En vooruitkijkend: wat is de toekomst van het autowassen en waar liggen voor 2023 de kansen? Je leest het allemaal in het eindejaarsmagazine van CarwashPro.

In deze speciale eindejaarsuitgave, die digitaal verschijnt, zijn onder meer de best gelezen verhalen van 2022 gebundeld. Het zijn de meest opvallende en spraakmakende interviews van het jaar, met ondernemers die het autowassen nog echt hebben uitgevonden. Of, zoals het in een van de interviews heel mooi wordt gezegd, ondernemers bij wie ‘het shampoowater door de aderen gaat’.

Lees ook meer over de toekomst van het autowassen. Is er zonder investering in waterzuivering nog bestaansrecht voor een carwash? Drie experts delen hun visie. En verder: een terugblik op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 met de leukste foto’s, de aankondiging voor de Car Wash Show Europe in 2023 en een column van Ger Loogman van Loogman Carwash.

Het eindejaarsmagazine is hieronder gratis te downloaden (draai het scherm van de telefoon bij de mobiele versie). CarwashPro wenst alle branchegenoten fijne feestdagen en alvast een gelukkig en een gezond 2023!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lees nu gratis het eindejaarsmagazine van CarwashPro! | CarwashPro

Lees nu gratis het eindejaarsmagazine van CarwashPro!

Ook voor 2023 zijn er weer volop kansen en uitdagingen Foto: Pixabay

Wanneer je mensen uit de carwashbranche vraagt naar het afgelopen jaar, is iedereen het er wel over eens: 2022 was een succesvol én een bewogen jaar. Hoe kijken branchegenoten erop terug, wat waren de mooie momenten en wat de grootste uitdagingen? En vooruitkijkend: wat is de toekomst van het autowassen en waar liggen voor 2023 de kansen? Je leest het allemaal in het eindejaarsmagazine van CarwashPro.

In deze speciale eindejaarsuitgave, die digitaal verschijnt, zijn onder meer de best gelezen verhalen van 2022 gebundeld. Het zijn de meest opvallende en spraakmakende interviews van het jaar, met ondernemers die het autowassen nog echt hebben uitgevonden. Of, zoals het in een van de interviews heel mooi wordt gezegd, ondernemers bij wie ‘het shampoowater door de aderen gaat’.

Lees ook meer over de toekomst van het autowassen. Is er zonder investering in waterzuivering nog bestaansrecht voor een carwash? Drie experts delen hun visie. En verder: een terugblik op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 met de leukste foto’s, de aankondiging voor de Car Wash Show Europe in 2023 en een column van Ger Loogman van Loogman Carwash.

Het eindejaarsmagazine is hieronder gratis te downloaden (draai het scherm van de telefoon bij de mobiele versie). CarwashPro wenst alle branchegenoten fijne feestdagen en alvast een gelukkig en een gezond 2023!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.