Carwash XL Veen vult met 2600 m2 grote carwash ‘witte vlek’ gemeente Altena in

Carwash XL Veen vult met 2600 m2 grote carwash ‘witte vlek’ Altena in

Altena had er nog geen, maar met de komst van Carwash XL Veen heeft de Brabantse gemeente een professionele wasstraat Foto: CarwashXL

Aan de Veensesteeg in de Noord-Brabantse plaats Veen is deze week officieel Carwash XL Veen geopend. Met de 2600 m2 grote indoor carwash vult ondernemer Ad-Jan van Rijswijk de ‘witte vlek’ in van de gemeente Altena.

Carwash XL Veen is gerealiseerd op steenworp afstand van Autobedrijf A. van Rijswijk. Hier wast ondernemer Van Rijswijk al meerdere jaren jong gebruikte auto’s. Deze occasions plus bedrijfswagens worden er gewassen met behulp van een roll-over van WashTec. De deze week officieel geopende Carwash XL Veen is daarentegen een op zichzelf staande vestiging die gericht is op personenauto’s. Met de realisatie van de wasstraat vult Van Rijswijk de ‘witte vlek’ in van de gemeente Altena, ten zuidoosten van Gorinchem, dat hiervoor geen professionele carwash kende. Het 2600 vierkante meter grote wascomplex biedt een door ACE Carwash geleverde roestvrijstalen Holz kettingbaan van 55 meter lengte. In de wasstraat kunnen circa honderd auto’s per uur worden gewassen. Een speciale ondergrondse waterzuiveringsinstallatie op basis van bacteriën zorgt voor schoon recyclewater. Om auto’s zo duurzaam mogelijk te kunnen wassen en de wasstraat van energie te voorzien, zijn op het dak zeshonderd zonnepanelen geplaatst. Naast de vijftig meter lange kettingbaan, is er ook een overdekte servicehal gerealiseerd met achttien stofzuigplekken, mattenreinigers, airguns, een bandenpomp en vier door Interclean geleverde wasboxen voor iedereen die z’n auto, bedrijfsbus, motor of fiets graag zelf wast.

Wasprogramma’s

Bezoekers hebben in Carwash XL Veen keuze uit vier wasprogramma’s: ‘standaard’, ‘normaal’, ‘meest gekozen’ en ‘het beste’ met prijzen tussen 10 en 21 euro. Voor degene die een waspas heeft zijn er aantrekkelijke kortingen. De carwashvestiging heeft ook een coffeecorner waar klanten terecht kunnen voor een gratis kop koffie of thee.
Speciaal voor de opening van de wasstraat is er tot en met 31 januari 2023 een kortingsactie. Het beste wasprogramma kost dan geen 21, maar slechts 6 euro.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash XL Veen vult met 2600 m2 grote carwash ‘witte vlek’ Altena in | CarwashPro
Carwash XL Veen vult met 2600 m2 grote carwash ‘witte vlek’ gemeente Altena in

Carwash XL Veen vult met 2600 m2 grote carwash ‘witte vlek’ Altena in

Altena had er nog geen, maar met de komst van Carwash XL Veen heeft de Brabantse gemeente een professionele wasstraat Foto: CarwashXL

Aan de Veensesteeg in de Noord-Brabantse plaats Veen is deze week officieel Carwash XL Veen geopend. Met de 2600 m2 grote indoor carwash vult ondernemer Ad-Jan van Rijswijk de ‘witte vlek’ in van de gemeente Altena.

Carwash XL Veen is gerealiseerd op steenworp afstand van Autobedrijf A. van Rijswijk. Hier wast ondernemer Van Rijswijk al meerdere jaren jong gebruikte auto’s. Deze occasions plus bedrijfswagens worden er gewassen met behulp van een roll-over van WashTec. De deze week officieel geopende Carwash XL Veen is daarentegen een op zichzelf staande vestiging die gericht is op personenauto’s. Met de realisatie van de wasstraat vult Van Rijswijk de ‘witte vlek’ in van de gemeente Altena, ten zuidoosten van Gorinchem, dat hiervoor geen professionele carwash kende. Het 2600 vierkante meter grote wascomplex biedt een door ACE Carwash geleverde roestvrijstalen Holz kettingbaan van 55 meter lengte. In de wasstraat kunnen circa honderd auto’s per uur worden gewassen. Een speciale ondergrondse waterzuiveringsinstallatie op basis van bacteriën zorgt voor schoon recyclewater. Om auto’s zo duurzaam mogelijk te kunnen wassen en de wasstraat van energie te voorzien, zijn op het dak zeshonderd zonnepanelen geplaatst. Naast de vijftig meter lange kettingbaan, is er ook een overdekte servicehal gerealiseerd met achttien stofzuigplekken, mattenreinigers, airguns, een bandenpomp en vier door Interclean geleverde wasboxen voor iedereen die z’n auto, bedrijfsbus, motor of fiets graag zelf wast.

Wasprogramma’s

Bezoekers hebben in Carwash XL Veen keuze uit vier wasprogramma’s: ‘standaard’, ‘normaal’, ‘meest gekozen’ en ‘het beste’ met prijzen tussen 10 en 21 euro. Voor degene die een waspas heeft zijn er aantrekkelijke kortingen. De carwashvestiging heeft ook een coffeecorner waar klanten terecht kunnen voor een gratis kop koffie of thee.
Speciaal voor de opening van de wasstraat is er tot en met 31 januari 2023 een kortingsactie. Het beste wasprogramma kost dan geen 21, maar slechts 6 euro.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.