Investeerder Torqx neemt Carwash Clean In 60 Meters over

Torqx Capital Partners heeft dit jaar meerdere carwashes overgenomen Foto: Shutterstock

Torqx Capital Partners heeft met oprichter Oscar Dackus overeenstemming bereikt over de overname van Carwash Clean In 60 Meters. Met de overname van deze carwash uit Heerlen bouwt Torqx verder aan haar doelstelling om een ‘toonaangevend netwerk van premium carwash-locaties in de Benelux te ontwikkelen’.

Torqx gaat verder investeren in de faciliteiten door een upgrade-plan uit te voeren waarvoor Carwash Clean In 60 Meters onlangs een vergunning heeft gekregen. Deze upgrade zal de capaciteit verder vergroten en de wasmogelijkheden uitbreiden.

Oscar Dackus, oprichter van Clean In 60 Meters, is verheugd met de overname door Torqx en ziet een groot potentieel voor Clean in 60 Meters als kernlid van de Carwash Group. “Ik heb Clean In 60 Meters 13 jaar geleden opgericht en ik ben erg trots op wat we met het team hebben bereikt. Nu het voor mij tijd is om een stapje terug te doen, ben ik blij dat ik mijn bedrijf kan overdragen aan een groep jonge, enthousiaste en zeer professionele mensen die dezelfde passie voor carwash met mij delen. De overname verzekert ook een mooie toekomst voor mijn medewerkers en het bedrijf zelf, als onderdeel van een sterke groep premium autowasstraten die zowel de relevante capaciteiten als het vereiste kapitaal en de bereidheid heeft om verder te investeren in dit bedrijf en zijn mensen.”

‘Waardevolle aanvulling’

Hein Castelijns, Managing Director van de Carwash Group, kijkt ernaar uit om samen met het huidige team de carwash verder te ontwikkelen. “We zijn erg blij met onze uitbreiding richting Zuid-Nederland. Oscar heeft een prachtig bedrijf opgebouwd met een geweldige reputatie, gekenmerkt door een hoogwaardig wasproces, een sterk team en een eersteklas klantervaring. Dit maakt Clean In 60 Meters tot een zeer waardevolle en passende aanvulling op de rest van de groep. Verder ben ik erg enthousiast over de verbouwingsplannen waarmee we de klantbeleving nog verder kunnen verbeteren en tegelijkertijd het wasproces kunnen verduurzamen.”

Netwerkdekking in Benelux

Met de overname van Clean In 60 Meters bouwt Torqx verder aan haar doelstelling om een toonaangevend netwerk van premium carwash-locaties in de Benelux te ontwikkelen. David van Hasselt, Partner bij Torqx ziet de overname als een belangrijke stap: “De overname van Clean In 60 Meters stelt ons in staat om ons netwerk van premium carwash-locaties verder uit te breiden en brengt ons dichter bij het bereiken van netwerkdekking in de Benelux. Het betekent ook dat we opnieuw het vertrouwen hebben gewonnen van een gerespecteerde en succesvolle carwash-ondernemer als Oscar, wat een sterke bevestiging is dat we op de goede weg zijn.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Investeerder Torqx neemt Carwash Clean In 60 Meters over | CarwashPro

Investeerder Torqx neemt Carwash Clean In 60 Meters over

Torqx Capital Partners heeft dit jaar meerdere carwashes overgenomen Foto: Shutterstock

Torqx Capital Partners heeft met oprichter Oscar Dackus overeenstemming bereikt over de overname van Carwash Clean In 60 Meters. Met de overname van deze carwash uit Heerlen bouwt Torqx verder aan haar doelstelling om een ‘toonaangevend netwerk van premium carwash-locaties in de Benelux te ontwikkelen’.

Torqx gaat verder investeren in de faciliteiten door een upgrade-plan uit te voeren waarvoor Carwash Clean In 60 Meters onlangs een vergunning heeft gekregen. Deze upgrade zal de capaciteit verder vergroten en de wasmogelijkheden uitbreiden.

Oscar Dackus, oprichter van Clean In 60 Meters, is verheugd met de overname door Torqx en ziet een groot potentieel voor Clean in 60 Meters als kernlid van de Carwash Group. “Ik heb Clean In 60 Meters 13 jaar geleden opgericht en ik ben erg trots op wat we met het team hebben bereikt. Nu het voor mij tijd is om een stapje terug te doen, ben ik blij dat ik mijn bedrijf kan overdragen aan een groep jonge, enthousiaste en zeer professionele mensen die dezelfde passie voor carwash met mij delen. De overname verzekert ook een mooie toekomst voor mijn medewerkers en het bedrijf zelf, als onderdeel van een sterke groep premium autowasstraten die zowel de relevante capaciteiten als het vereiste kapitaal en de bereidheid heeft om verder te investeren in dit bedrijf en zijn mensen.”

‘Waardevolle aanvulling’

Hein Castelijns, Managing Director van de Carwash Group, kijkt ernaar uit om samen met het huidige team de carwash verder te ontwikkelen. “We zijn erg blij met onze uitbreiding richting Zuid-Nederland. Oscar heeft een prachtig bedrijf opgebouwd met een geweldige reputatie, gekenmerkt door een hoogwaardig wasproces, een sterk team en een eersteklas klantervaring. Dit maakt Clean In 60 Meters tot een zeer waardevolle en passende aanvulling op de rest van de groep. Verder ben ik erg enthousiast over de verbouwingsplannen waarmee we de klantbeleving nog verder kunnen verbeteren en tegelijkertijd het wasproces kunnen verduurzamen.”

Netwerkdekking in Benelux

Met de overname van Clean In 60 Meters bouwt Torqx verder aan haar doelstelling om een toonaangevend netwerk van premium carwash-locaties in de Benelux te ontwikkelen. David van Hasselt, Partner bij Torqx ziet de overname als een belangrijke stap: “De overname van Clean In 60 Meters stelt ons in staat om ons netwerk van premium carwash-locaties verder uit te breiden en brengt ons dichter bij het bereiken van netwerkdekking in de Benelux. Het betekent ook dat we opnieuw het vertrouwen hebben gewonnen van een gerespecteerde en succesvolle carwash-ondernemer als Oscar, wat een sterke bevestiging is dat we op de goede weg zijn.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.