Gebruik mobiliteitspas MoveMove steeds vaker in de autowasstraat

Het gebruik van aanvullende diensten is volgens MultiTankcard afgelopen jaar flink gestegen Foto: Pixabay

Naast groei in 2022 laat de mkb en zzp mobiliteitpas MoveMove van MultiTankcard zien dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan aanvullende diensten, waaronder de autowasstraat. Dit blijkt uit de gestegen gebruikscijfers hiervan.

Voor de meeste zakelijk rijdende zzp’ers en mkb’ers staan brandstofkosten centraal en ook bij MoveMove is dit het belangrijkste onderdeel van de dienstverlening, zegt MultiTankcard. Uit een onderzoek onder ruim 700 pashouders blijkt echter dat het gebruik van aanvullende diensten, zoals het gebruik van de wasstraat, de aanschaf van autovloeistoffen, elektrisch laden en reizen met het OV, het afgelopen jaar flink is gestegen.

Hierbij spelen én medewerkerstevredenheid én administratief ontzorgen een rol, volgens algemeen directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman. “We zien dat bedrijven hun medewerkers steeds meer in de breedte willen ontzorgen als het gaat om mobiliteitskosten. Tegelijkertijd willen ondernemers bijvoorbeeld btw terugvragen op de wasstraat. Ook wil men het gedoe van zelf geld voorschieten en apart declareren beter regelen.”

Aanpassingen app

Naar aanleiding van feedback van pashouders introduceert MoveMove dit jaar een aangepaste user interface voor de app. “Hierdoor komt er meer informatie beschikbaar voor de klant, snellere datacommunicatie en een betere GPS-lokalisatie. Daarbij worden gemaakte kosten helderder uitgesplitst: denk aan brandstof, kWh, de autowasstraat, OV of parkeren. Een duidelijke wens van onze klanten.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gebruik mobiliteitspas MoveMove steeds vaker in de autowasstraat | CarwashPro

Gebruik mobiliteitspas MoveMove steeds vaker in de autowasstraat

Het gebruik van aanvullende diensten is volgens MultiTankcard afgelopen jaar flink gestegen Foto: Pixabay

Naast groei in 2022 laat de mkb en zzp mobiliteitpas MoveMove van MultiTankcard zien dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan aanvullende diensten, waaronder de autowasstraat. Dit blijkt uit de gestegen gebruikscijfers hiervan.

Voor de meeste zakelijk rijdende zzp’ers en mkb’ers staan brandstofkosten centraal en ook bij MoveMove is dit het belangrijkste onderdeel van de dienstverlening, zegt MultiTankcard. Uit een onderzoek onder ruim 700 pashouders blijkt echter dat het gebruik van aanvullende diensten, zoals het gebruik van de wasstraat, de aanschaf van autovloeistoffen, elektrisch laden en reizen met het OV, het afgelopen jaar flink is gestegen.

Hierbij spelen én medewerkerstevredenheid én administratief ontzorgen een rol, volgens algemeen directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman. “We zien dat bedrijven hun medewerkers steeds meer in de breedte willen ontzorgen als het gaat om mobiliteitskosten. Tegelijkertijd willen ondernemers bijvoorbeeld btw terugvragen op de wasstraat. Ook wil men het gedoe van zelf geld voorschieten en apart declareren beter regelen.”

Aanpassingen app

Naar aanleiding van feedback van pashouders introduceert MoveMove dit jaar een aangepaste user interface voor de app. “Hierdoor komt er meer informatie beschikbaar voor de klant, snellere datacommunicatie en een betere GPS-lokalisatie. Daarbij worden gemaakte kosten helderder uitgesplitst: denk aan brandstof, kWh, de autowasstraat, OV of parkeren. Een duidelijke wens van onze klanten.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.