Partner

Motorhuis neemt Istobal rollover in gebruik

Bij Motorhuis in Delfgauw, met vlnr: Peter Overgaag, Auke van den Brink (EenzetCarwash) en Ercan Utu Foto: EenzetCarwash

Het Motorhuis in Delfgauw heeft recent de nieuwe Istobal M1 rollover in gebruik genomen. Binnen de groep maken zowel het autobedrijf als het schadeherstelbedrijf gebruik van deze moderne wasinstallatie. “Dit levert een belangrijke bijdrage aan een hoog klanttevredenheidscijfer.” 

“Alle auto’s, die voor een werkplaatsbezoek komen, worden ook gewassen”, zegt Ercan Utu, aftersales manager bij Motorhuis in Delfgauw. Ercan verwacht schone en droge auto’s, zodat klanten een mooie extra service krijgen. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de wassing vlot gaat, omdat er elke dag veel auto’s gewassen worden en vaak ook op piekmomenten. Vestigingsmanager Peter Overgaag geeft aan dat het van groot belang is dat de auto’s gewassen worden, omdat dit een belangrijke bijdrage levert aan een hoog klanttevredenheidscijfer.

Vlotte wassing en droging

“Naast de goede kwaliteit in combinatie met een vlotte wassing en droging, is er goed gekeken naar de operationele kosten. Hier kwam de Istobal rollover van EenzetCarwash het beste uit”, aldus Louis van Tol, directeur aftersales bij Motorhuis. Louis geeft aan dat ze altijd goed kijken naar de ‘total cost of ownership’ en daarom kwamen ze uit op de M1 rollover van Istobal.

Auke van den Brink van EenzetCarwash: “Het Motorhuis kan nu zorgeloos gebruik maken van hun nieuwe rollover. EenzetCarwash wenst het Motorhuis veel wassingen en schone auto’s toe.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Motorhuis neemt Istobal rollover in gebruik | CarwashPro
Partner

Motorhuis neemt Istobal rollover in gebruik

Bij Motorhuis in Delfgauw, met vlnr: Peter Overgaag, Auke van den Brink (EenzetCarwash) en Ercan Utu Foto: EenzetCarwash