Autowas- en poetsbedrijven doen mee aan BOVAG WinterWasWeken

De WinterWasWeken zijn begin januari van start gegaan Foto: Unsplash

De BOVAG WinterWasWeken zijn volop bezig. Bovenaan de ranglijst stond afgelopen week ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord), op de hielen gezeten door J.H. Zwarts Automobielbedrijf en At The Carwash Company. Deze BOVAG-bedrijven kregen een lekkernij voor het hele team bezorgd.

“Na een veelbelovende start van de BOVAG WinterWasweken gooide afgelopen week het weer roet in het eten. Daardoor vielen de cijfers ook een beetje in het water. Reden te meer om er deze week extra aan te trekken”, aldus BOVAG op haar website. Elke week gaat de teller weer op nul, en maken de deelnemende autowas- en poetsbedrijven weer kans om te winnen.

Weekwinnaars

De klant die afgelopen week de weekwinnaar is geworden – en die een weekend Walibi Village inclusief een dag gratis entree wint – ging met zijn auto langs bij ANAC Carwash Nijmegen. De eerste weekwinnaar liet zijn auto wassen bij BOB Autowas Rotterdam Charlois.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autowas- en poetsbedrijven doen mee aan BOVAG WinterWasWeken | CarwashPro

Autowas- en poetsbedrijven doen mee aan BOVAG WinterWasWeken

De WinterWasWeken zijn begin januari van start gegaan Foto: Unsplash

De BOVAG WinterWasWeken zijn volop bezig. Bovenaan de ranglijst stond afgelopen week ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord), op de hielen gezeten door J.H. Zwarts Automobielbedrijf en At The Carwash Company. Deze BOVAG-bedrijven kregen een lekkernij voor het hele team bezorgd.

“Na een veelbelovende start van de BOVAG WinterWasweken gooide afgelopen week het weer roet in het eten. Daardoor vielen de cijfers ook een beetje in het water. Reden te meer om er deze week extra aan te trekken”, aldus BOVAG op haar website. Elke week gaat de teller weer op nul, en maken de deelnemende autowas- en poetsbedrijven weer kans om te winnen.

Weekwinnaars

De klant die afgelopen week de weekwinnaar is geworden – en die een weekend Walibi Village inclusief een dag gratis entree wint – ging met zijn auto langs bij ANAC Carwash Nijmegen. De eerste weekwinnaar liet zijn auto wassen bij BOB Autowas Rotterdam Charlois.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.