Voetbalclub S.V. Nieuwleusen wast auto’s voor goed doel

De voetbalspelers zetten de auto's in de voorwas Foto: S.V. Nieuwleusen

Voetbalclub S.V. Nieuwleusen heeft de voetbalvrije zaterdag gebruikt om zich in te zetten voor het goede doel. In samenwerking met Autobedrijf Zieleman werden er bij het bijbehorende Car Wash Center 138 auto’s gewassen voor Stichting Hand in Hand.

In groepjes van vier personen werd er de hele zaterdag (25 februari) gewassen en gepoetst. Het was volgens de voetbalclub flink druk, met op sommige momenten zelfs files naar de wasstraat. In totaal zijn er 138 auto’s gewassen door de leden.

Dagopbrengst

Eigenaren van het autobedrijf en de bijbehorende carwash – Wilco en André Zieleman – stellen de dagopbrengst beschikbaar aan Stichting Hand in Hand en S.V. Nieuwleusen. Binnenkort wordt er een cheque aangeboden aan de stichting, die als doelstelling heeft om gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving een steuntje in de rug te geven. Ook bieden zij hulp wanneer de officiële instanties dit niet kunnen bieden.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voetbalclub S.V. Nieuwleusen wast auto’s voor goed doel | CarwashPro

Voetbalclub S.V. Nieuwleusen wast auto’s voor goed doel

De voetbalspelers zetten de auto's in de voorwas Foto: S.V. Nieuwleusen

Voetbalclub S.V. Nieuwleusen heeft de voetbalvrije zaterdag gebruikt om zich in te zetten voor het goede doel. In samenwerking met Autobedrijf Zieleman werden er bij het bijbehorende Car Wash Center 138 auto’s gewassen voor Stichting Hand in Hand.

In groepjes van vier personen werd er de hele zaterdag (25 februari) gewassen en gepoetst. Het was volgens de voetbalclub flink druk, met op sommige momenten zelfs files naar de wasstraat. In totaal zijn er 138 auto’s gewassen door de leden.

Dagopbrengst

Eigenaren van het autobedrijf en de bijbehorende carwash – Wilco en André Zieleman – stellen de dagopbrengst beschikbaar aan Stichting Hand in Hand en S.V. Nieuwleusen. Binnenkort wordt er een cheque aangeboden aan de stichting, die als doelstelling heeft om gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving een steuntje in de rug te geven. Ook bieden zij hulp wanneer de officiële instanties dit niet kunnen bieden.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.