Leerlingen wassen voor het goede doel bij Kreuze Tanken & Wassen

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Bij Kreuze Tanken & Wassen in Steenwijk zijn de leerlingen van Kindcentrum Johan Friso druk in de weer geweest met het wassen van auto’s voor het goede doel. In totaal zijn er 42 auto’s gewassen. De opbrengst gaat naar Giro555.

Dat meldt de Steenwijker Courant. Kreuze Tanken & Wassen stelde voor deze actie zijn wasboxen beschikbaar. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 konden met emmers, sponzen, autoshampoo en de hogedrukspuit aan de slag om de auto’s zo schoon mogelijk te krijgen. Ook werden de auto’s gestofzuigd.

Opbrengst naar Giro555

Er werd door alle leerlingen flink doorgewerkt. In een half uur werden er zo’n tien auto’s schoon opgeleverd en in totaal zijn er 42 auto’s gewassen. Per auto is 6 euro opgehaald. De opbrengst gaat naar Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leerlingen wassen voor het goede doel bij Kreuze Tanken & Wassen | CarwashPro

Leerlingen wassen voor het goede doel bij Kreuze Tanken & Wassen

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Bij Kreuze Tanken & Wassen in Steenwijk zijn de leerlingen van Kindcentrum Johan Friso druk in de weer geweest met het wassen van auto’s voor het goede doel. In totaal zijn er 42 auto’s gewassen. De opbrengst gaat naar Giro555.

Dat meldt de Steenwijker Courant. Kreuze Tanken & Wassen stelde voor deze actie zijn wasboxen beschikbaar. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 konden met emmers, sponzen, autoshampoo en de hogedrukspuit aan de slag om de auto’s zo schoon mogelijk te krijgen. Ook werden de auto’s gestofzuigd.

Opbrengst naar Giro555

Er werd door alle leerlingen flink doorgewerkt. In een half uur werden er zo’n tien auto’s schoon opgeleverd en in totaal zijn er 42 auto’s gewassen. Per auto is 6 euro opgehaald. De opbrengst gaat naar Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.