Tweede truckwash

Transportbedrijf Gheeraert opent tweede truckwash in Brugge

De eerste truckwash van Gheeraert is 17 jaar geleden opgericht in Loppem Foto: Gheeraert

Het belgische transportbedrijf Gheeraert breidt uit met een tweede truckwash voor vrachtwagens in de regio. Aan de Pathoekeweg in Brugge, waar veel vrachtverkeer is, gaat vrijdag 31 maart de nieuwe locatie open.

De eerste truckwash is 17 jaar geleden opgericht in Loppem, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. “Daar werd het op een gegeven moment veel te druk”, zegt Stephen Haeck, binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de garages en truckwashes. “Dat is dan ook de reden waarom we nu een tweede truckwash openen.”

De eerste truckwash is gunstig gelegen, langs de E40. Chauffeurs die de vrachtwagen willen wassen, nemen de afrit 7 bij Loppem. De tweede locatie is een industrieterrein, waar volgens Haeck ook veel transport- en vrachtverkeer langskomt. In de directe omgeving zijn er niet veel concurrenten op het gebied van truckwash. “Dat maakt het voor ons ook interessant”, vult Haeck aan.

Om de opening te vieren, heeft het bedrijf een aantal ludieke acties opgezet. Zo kunnen vrachtwagenchauffeurs met een foto op social media van de nieuwe truckwash tickets winnen voor de bioscoop.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Transportbedrijf Gheeraert opent tweede truckwash in Brugge | CarwashPro
Tweede truckwash

Transportbedrijf Gheeraert opent tweede truckwash in Brugge

De eerste truckwash van Gheeraert is 17 jaar geleden opgericht in Loppem Foto: Gheeraert

Het belgische transportbedrijf Gheeraert breidt uit met een tweede truckwash voor vrachtwagens in de regio. Aan de Pathoekeweg in Brugge, waar veel vrachtverkeer is, gaat vrijdag 31 maart de nieuwe locatie open.

De eerste truckwash is 17 jaar geleden opgericht in Loppem, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. “Daar werd het op een gegeven moment veel te druk”, zegt Stephen Haeck, binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de garages en truckwashes. “Dat is dan ook de reden waarom we nu een tweede truckwash openen.”

De eerste truckwash is gunstig gelegen, langs de E40. Chauffeurs die de vrachtwagen willen wassen, nemen de afrit 7 bij Loppem. De tweede locatie is een industrieterrein, waar volgens Haeck ook veel transport- en vrachtverkeer langskomt. In de directe omgeving zijn er niet veel concurrenten op het gebied van truckwash. “Dat maakt het voor ons ook interessant”, vult Haeck aan.

Om de opening te vieren, heeft het bedrijf een aantal ludieke acties opgezet. Zo kunnen vrachtwagenchauffeurs met een foto op social media van de nieuwe truckwash tickets winnen voor de bioscoop.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.