Derde vestiging

Washville trotse eigenaar van nieuwe truckwash in Gent

CEO van Caruur Hans Deconinck en Bouchra Hashassi, oprichtster en CEO van Washville Foto: Flows.be

Truckwash Washville opent, na een succesvolle start in Antwerpen, een derde vestiging in Gent. Oprichter en CEO Bouchra Hashassi werd op 3 april 2023 officieel de nieuwe eigenaar van Caruur Car & Truckwash.

Dat meldt het online nieuwsplatform Flows.be. Sinds de opstart van Washville in 2013, ijvert Hashassi voor het welzijn van de chauffeur. Stap voor stap timmert ze verder aan haar grote droom om een heus truckdorp uit te bouwen in de haven van Antwerpen. Na een succesvolle opstart van twee wasstraten in Ekeren en in Zwijndrecht opent Hashassi nu ook een truckwash in Gent.

“Dankzij onze nieuwe truckwasstraat in Gent krijgen we een grotere geografische spreiding en brengen we onze dienstverlening veel dichter bij onze klanten, die zowel in Gent als in Antwerpen hun activiteiten hebben”, vertelt Hashassi. “Uiteraard hopen we ook veel nieuwe klanten kennis te laten maken met Washville Truckwash.”

Road heroes

Bouchra heeft de ontvangst van chauffeurs altijd als een topprioriteit beschouwd. Ze ijvert voor een hoogkwalitatieve ‘truckwash-beleving’ met aandacht voor mens, ecologie en duurzaamheid. “Vrachtwagenchauffeurs worden bij ons met respect en een glimlach ontvangen”, vertelt ze. “Om het in ‘Washville-taal’ te zeggen: ‘We take care of our road heroes‘.” Het bedrijf wil ook kansen creëren en werft mensen aan die soms wat verder van de arbeidsmarkt staan.

Washville Truckwash Gent is er gekomen dankzij de overname van Caruur Car & Truckwash. “Gent is een locatie waar we bij Washville al langer naar keken”, zegt Hashassi. “Hans Deconinck (eigenaar van Caruur, red.) pikte deze boodschap op tijdens een uitzending van het programma De Weekenden op Canvas, waarin ik een van de deelneemsters was. Hij contacteerde me midden februari 2023 en in minder dan zes weken kwamen we tot een akkoord.”
Dankzij de overname van Caruur Car & Truckwash kan CEO Deconinck zich verder focussen op de corebusiness van Caruur, namelijk het korte- en langetermijnverhuur van vrachtwagens en personenwagens.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washville trotse eigenaar van nieuwe truckwash in Gent | CarwashPro
Derde vestiging

Washville trotse eigenaar van nieuwe truckwash in Gent

CEO van Caruur Hans Deconinck en Bouchra Hashassi, oprichtster en CEO van Washville Foto: Flows.be