Foto's

The Car Wash Show in beeld; veel te zien en te doen

Liefhebbers van carwash komen massaal naar het Las Vegas Convention Center Foto's: CarwashPro

Het is de laatste dag van The Car Wash Show in Las Vegas. Verdeeld over drie dagen bezoeken zo’n 8.000 liefhebbers de beurs, die volledig in het teken staat van de nieuwste innovaties op het gebied van carwash. 

In Las Vegas is er veel aandacht voor de nieuwste carwash installaties en innovaties in onder andere chemie, borstels, schakelbanden, wanden, licht, schuim, stofzuigers, betaalsystemen, beveiliging en wateroplossingen. Veel grote merken zijn aanwezig op de beurs, maar ook nieuwe bedrijven en startups.

The Car Wash Show is maandag 8 mei van start gegaan en duurt nog tot woensdagmiddag 10 mei. Ook vanuit CarwashPro en de Nederlandse organisatie voor Car Wash Show Europe is er een team aanwezig in Las Vegas. Volgens Niels Singeling, Sales Director Car Wash Show Europe, is er veel te zien en te doen. “Op de eerste dag hebben we al veel van onze partners ontmoet voor Car Wash Show Europe in september in Amsterdam”, aldus Singeling.

CarwashPro deelt hieronder een aantal foto’s van The Car Wash Show in Las Vegas:

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

The Car Wash Show in beeld; veel te zien en te doen | CarwashPro
Foto's

The Car Wash Show in beeld; veel te zien en te doen

Liefhebbers van carwash komen massaal naar het Las Vegas Convention Center Foto's: CarwashPro

Het is de laatste dag van The Car Wash Show in Las Vegas. Verdeeld over drie dagen bezoeken zo’n 8.000 liefhebbers de beurs, die volledig in het teken staat van de nieuwste innovaties op het gebied van carwash. 

In Las Vegas is er veel aandacht voor de nieuwste carwash installaties en innovaties in onder andere chemie, borstels, schakelbanden, wanden, licht, schuim, stofzuigers, betaalsystemen, beveiliging en wateroplossingen. Veel grote merken zijn aanwezig op de beurs, maar ook nieuwe bedrijven en startups.

The Car Wash Show is maandag 8 mei van start gegaan en duurt nog tot woensdagmiddag 10 mei. Ook vanuit CarwashPro en de Nederlandse organisatie voor Car Wash Show Europe is er een team aanwezig in Las Vegas. Volgens Niels Singeling, Sales Director Car Wash Show Europe, is er veel te zien en te doen. “Op de eerste dag hebben we al veel van onze partners ontmoet voor Car Wash Show Europe in september in Amsterdam”, aldus Singeling.

CarwashPro deelt hieronder een aantal foto’s van The Car Wash Show in Las Vegas:

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.