op de agenda

Registratie voor Car Wash Show Europe 2023 geopend

Car Wash Show Europe 2023: the future is now! Ben jij erbij? Foto: ProMedia

Car Wash Show Europe keert op 21 en 22 september terug naar Amsterdam. Ook dit jaar staan exposanten uit heel Europa op de beursvloer om hun nieuwste producten, diensten en innovatieve technologische oplossingen te presenteren. Daarnaast is er een interessant programma met kennissessies, worden er awards uitgereikt en is er een borrel en optioneel diner om de eerste beursdag in feestelijke sfeer af te sluiten.

De locatie dit jaar is EXPO Greater Amsterdam. De beurs wordt geopend op 21 september, maar als vanouds start de Car Wash Show Europe al op 20 september met de befaamde Car Wash Tours. Met carwash professionals van over de hele wereld rijd je langs carwash hotspots in de omgeving van Amsterdam en stap je uit voor een rondleiding.

Door middel van live demonstraties en een kijkje achter de schermen wordt laten zien wat de nieuwste technologieën zijn in de carwashbranche. De tours zijn een ideaal moment om inspiratie op te doen en te netwerken met branchegenoten. In verband met een beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk.

Inzicht in de markt

Naast de beursvloer zijn er verschillende elementen om de ervaring op de Car Wash Show Europe compleet te maken. Zo is er een Innovation Alley, waar startups hun producten presenteren. En is er gedurende de twee beursdagen vrije inloop bij interessante kennissessies, die vanuit verschillende thema’s inzicht geven in wat er anno 2023 speelt in de markt. Loop vooral binnen bij een van de Breakfast Sessions, waarbij je wordt verwelkomd met een ontbijtje. Benieuwd waar het programma over gaat en welke onderwerpen worden besproken? Het programma staat online.

Toegang tot Car Wash Show Europe is gratis. Registreren gaat via de website: www.carwashshoweurope.com. Daar vind je ook meer informatie over het programma, de beursvloer en locatie. Zien we je daar?

Tijdens de Car Wash Show Europe in 2019.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie voor Car Wash Show Europe 2023 geopend | CarwashPro
op de agenda

Registratie voor Car Wash Show Europe 2023 geopend

Car Wash Show Europe 2023: the future is now! Ben jij erbij? Foto: ProMedia

Car Wash Show Europe keert op 21 en 22 september terug naar Amsterdam. Ook dit jaar staan exposanten uit heel Europa op de beursvloer om hun nieuwste producten, diensten en innovatieve technologische oplossingen te presenteren. Daarnaast is er een interessant programma met kennissessies, worden er awards uitgereikt en is er een borrel en optioneel diner om de eerste beursdag in feestelijke sfeer af te sluiten.

De locatie dit jaar is EXPO Greater Amsterdam. De beurs wordt geopend op 21 september, maar als vanouds start de Car Wash Show Europe al op 20 september met de befaamde Car Wash Tours. Met carwash professionals van over de hele wereld rijd je langs carwash hotspots in de omgeving van Amsterdam en stap je uit voor een rondleiding.

Door middel van live demonstraties en een kijkje achter de schermen wordt laten zien wat de nieuwste technologieën zijn in de carwashbranche. De tours zijn een ideaal moment om inspiratie op te doen en te netwerken met branchegenoten. In verband met een beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk.

Inzicht in de markt

Naast de beursvloer zijn er verschillende elementen om de ervaring op de Car Wash Show Europe compleet te maken. Zo is er een Innovation Alley, waar startups hun producten presenteren. En is er gedurende de twee beursdagen vrije inloop bij interessante kennissessies, die vanuit verschillende thema’s inzicht geven in wat er anno 2023 speelt in de markt. Loop vooral binnen bij een van de Breakfast Sessions, waarbij je wordt verwelkomd met een ontbijtje. Benieuwd waar het programma over gaat en welke onderwerpen worden besproken? Het programma staat online.

Toegang tot Car Wash Show Europe is gratis. Registreren gaat via de website: www.carwashshoweurope.com. Daar vind je ook meer informatie over het programma, de beursvloer en locatie. Zien we je daar?

Tijdens de Car Wash Show Europe in 2019.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.