Innovatie van het jaar

Car Wash Innovation of the Year Award 2023: doe jij mee?

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 worden awards uitgereikt Foto: ProMedia

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 wordt er een aantal prestigieuze awards uitgereikt, waaronder de award voor Car Wash Innovation of the Year 2023. Deze award is onderverdeeld in drie categorieën: duurzaamheid, digitalisering en techniek. Heb jij een nieuw product dat op een innovatieve manier bijdraagt aan de carwashbranche? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Iedereen mag een innovatie inzenden en meestemmen, dus nomineer jezelf of een ander en doe mee!

De awards worden uitgereikt tijdens Car Wash Show Europe 2023, die op 21 en 22 september plaatsvindt in EXPO Greater Amsterdam. Dit evenement trekt carwash professionals van over de hele wereld.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klanten apps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein en de innovaties voor wanden, vloeren en schakelbanden. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

Meedoen?

Wil jij kans maken op een van de drie awards voor Car Wash Innovation of the Year 2023? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in via onze website: www.carwashshoweurope.com.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Innovation of the Year Award 2023: doe jij mee? | CarwashPro
Innovatie van het jaar

Car Wash Innovation of the Year Award 2023: doe jij mee?

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 worden awards uitgereikt Foto: ProMedia

Tijdens Car Wash Show Europe 2023 wordt er een aantal prestigieuze awards uitgereikt, waaronder de award voor Car Wash Innovation of the Year 2023. Deze award is onderverdeeld in drie categorieën: duurzaamheid, digitalisering en techniek. Heb jij een nieuw product dat op een innovatieve manier bijdraagt aan de carwashbranche? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Iedereen mag een innovatie inzenden en meestemmen, dus nomineer jezelf of een ander en doe mee!

De awards worden uitgereikt tijdens Car Wash Show Europe 2023, die op 21 en 22 september plaatsvindt in EXPO Greater Amsterdam. Dit evenement trekt carwash professionals van over de hele wereld.

Sustainable Innovation of the Year
De award voor Sustainable Innovation of the Year heeft betrekking op de meest duurzame innovaties in de carwashbranche. Van slimme watersystemen waarmee het waterverbruik in de carwash kan worden gereduceerd, tot duurzame chemie voor in de wasstraat, technische snufjes en andere energiezuinige oplossingen.

Digital Innovation of the Year
Binnen de tweede categorie wordt de award voor Digital Innovation of the Year uitgereikt, en draait het allemaal om de digitale innovaties voor carwash ondernemers in heel Europa. Denk aan klanten apps, het inzetten van AI om alles binnen de carwash te kunnen plannen en beheren, betaalsystemen, abonnement wassen, beveiliging en lucratieve business- en marketingplannen.

Technology Innovation of the Year
De Technology Innovation of the Year gaat naar de beste innovatie op het gebied van carwash techniek. Dat kan betrekking hebben op de wasstraat, rollover of wasbox. Maar bijvoorbeeld ook handige systemen voor het stofzuigplein en de innovaties voor wanden, vloeren en schakelbanden. De technische systemen die hét verschil kunnen maken voor de carwashes anno 2023, maken kans op deze felbegeerde titel.

Meedoen?

Wil jij kans maken op een van de drie awards voor Car Wash Innovation of the Year 2023? Of wil je een bedrijf of ondernemer nomineren? Dien dan vóór 15 juni jouw aanvraag in via onze website: www.carwashshoweurope.com.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.