Goed doel

Nationale Autowasdag in teken van Stichting Ambulance Wens

De Nationale Autowasdag wordt elk jaar gehouden Foto: Shutterstock

BOVAG houdt op zaterdag 1 juli de jaarlijkse Nationale Autowasdag voor het goede doel. Dit jaar gaan de donaties naar Stichting Ambulance Wens. Autowas- en poetsbedrijven kunnen meedoen door de klant te vragen om 1 euro per wasbeurt te doneren.

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten, die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen, zoals een bezoekje aan het strand om nog één keer die frisse lucht op te snuiven of naar de dierentuin om oude herinneringen op te halen.

Tijdens de Nationale Autowasdag wordt de klant gevraagd om per wasbeurt 1 euro te doneren aan het goede doel. De hoogte van het bedrag dat vervolgens door het deelnemende bedrijf wordt gedoneerd, is naar keuze. Volgens BOVAG is afgelopen jaren gebleken dat deelnemende bedrijven soms niet willen vasthouden aan het aantal wassingen van die dag, maar liever een vast bedrag doneren.

Uitreiking cheque

Na afloop van de actie ontvangen de deelnemende autowas- en poetsbedrijven een mail waarin ze kunnen aangeven hoeveel ze willen doneren. Alle bedragen worden opgeteld en dan wordt er een cheque uitgereikt met alle deelnemende bedrijfsnamen en het totaalbedrag.

Bij BOVAG kan er een spandoek en online toolkit – die eind mei beschikbaar komt – worden aangevraagd. Hiermee kunnen ze de omgeving laten zien dat ze deelnemen aan de Nationale Autowasdag. Aanmelden kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nationale Autowasdag in teken van Stichting Ambulance Wens | CarwashPro
Goed doel

Nationale Autowasdag in teken van Stichting Ambulance Wens

De Nationale Autowasdag wordt elk jaar gehouden Foto: Shutterstock

BOVAG houdt op zaterdag 1 juli de jaarlijkse Nationale Autowasdag voor het goede doel. Dit jaar gaan de donaties naar Stichting Ambulance Wens. Autowas- en poetsbedrijven kunnen meedoen door de klant te vragen om 1 euro per wasbeurt te doneren.

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten, die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen, zoals een bezoekje aan het strand om nog één keer die frisse lucht op te snuiven of naar de dierentuin om oude herinneringen op te halen.

Tijdens de Nationale Autowasdag wordt de klant gevraagd om per wasbeurt 1 euro te doneren aan het goede doel. De hoogte van het bedrag dat vervolgens door het deelnemende bedrijf wordt gedoneerd, is naar keuze. Volgens BOVAG is afgelopen jaren gebleken dat deelnemende bedrijven soms niet willen vasthouden aan het aantal wassingen van die dag, maar liever een vast bedrag doneren.

Uitreiking cheque

Na afloop van de actie ontvangen de deelnemende autowas- en poetsbedrijven een mail waarin ze kunnen aangeven hoeveel ze willen doneren. Alle bedragen worden opgeteld en dan wordt er een cheque uitgereikt met alle deelnemende bedrijfsnamen en het totaalbedrag.

Bij BOVAG kan er een spandoek en online toolkit – die eind mei beschikbaar komt – worden aangevraagd. Hiermee kunnen ze de omgeving laten zien dat ze deelnemen aan de Nationale Autowasdag. Aanmelden kan via de website van BOVAG.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.