Het is rustig

Natte zomer leidt tot dip in de autowasstraat

Het weer heeft invloed op de drukte in de wasstraat Foto: Shutterstock

De regenachtige dagen leiden ertoe dat aanzienlijk minder klanten hun auto komen wassen, zo blijkt uit de poll van CarwashPro. Ondernemers merken dat het veel rustiger is, nu de regen met bakken uit de lucht valt. 

Nederland beleeft momenteel een flinke zomerdip. Bijna elke dag heeft het de afgelopen maand wel geregend en dat is ook in menig carwash niet onopgemerkt gebleven. Ondernemers die gestemd hebben op de poll van CarwashPro zijn het er unaniem over eens: vanwege de regenachtige dagen is het een stuk rustiger in de wasstraat.

Regen? No problem

Ondertussen worden er op social media allerlei acties gedeeld om de klant toch naar de wasstraat te krijgen. Perfect Carwash in Oldenzaal noemt op Facebook het voordeel van een overdekt stofzuigoplein: “Na het gebruik van de wasstraat kan je gratis stofzuigen op het stofzuigerplein. Regen? No problem. Binnen sta je lekker droog.”

Autobedrijf Okken uit Drenthe: “Hopelijk zitten de droevige regendagen er bijna op en kunt u vanaf nu weer optimaal genieten van de zomer. Maakt u al gebruik van onze gratis voorwas? Elke vrijdag en zaterdag zorgt Lars ervoor dat uw auto zo goed als schoon de wasstraat ingaat.”

Frisse start

XL Carwash Leeuwarden focust zich juist op klanten die net terugkomen van vakantie: “Terug van vakantie en klaar om te shinen? Zeg maar dag tegen het vakantiestof en hallo tegen een frisse start.”

Voor de carwashes in Nederland is er ook goed nieuws: vanaf deze week klaart het op en liggen er weer zomerse dagen in het verschiet.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Natte zomer leidt tot dip in de autowasstraat | CarwashPro
Het is rustig

Natte zomer leidt tot dip in de autowasstraat

Het weer heeft invloed op de drukte in de wasstraat Foto: Shutterstock

De regenachtige dagen leiden ertoe dat aanzienlijk minder klanten hun auto komen wassen, zo blijkt uit de poll van CarwashPro. Ondernemers merken dat het veel rustiger is, nu de regen met bakken uit de lucht valt. 

Nederland beleeft momenteel een flinke zomerdip. Bijna elke dag heeft het de afgelopen maand wel geregend en dat is ook in menig carwash niet onopgemerkt gebleven. Ondernemers die gestemd hebben op de poll van CarwashPro zijn het er unaniem over eens: vanwege de regenachtige dagen is het een stuk rustiger in de wasstraat.

Regen? No problem

Ondertussen worden er op social media allerlei acties gedeeld om de klant toch naar de wasstraat te krijgen. Perfect Carwash in Oldenzaal noemt op Facebook het voordeel van een overdekt stofzuigoplein: “Na het gebruik van de wasstraat kan je gratis stofzuigen op het stofzuigerplein. Regen? No problem. Binnen sta je lekker droog.”

Autobedrijf Okken uit Drenthe: “Hopelijk zitten de droevige regendagen er bijna op en kunt u vanaf nu weer optimaal genieten van de zomer. Maakt u al gebruik van onze gratis voorwas? Elke vrijdag en zaterdag zorgt Lars ervoor dat uw auto zo goed als schoon de wasstraat ingaat.”

Frisse start

XL Carwash Leeuwarden focust zich juist op klanten die net terugkomen van vakantie: “Terug van vakantie en klaar om te shinen? Zeg maar dag tegen het vakantiestof en hallo tegen een frisse start.”

Voor de carwashes in Nederland is er ook goed nieuws: vanaf deze week klaart het op en liggen er weer zomerse dagen in het verschiet.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.