Radio Continu week lang te gast bij A7-Carwash
glazen huis

Radio Continu week lang te gast bij A7-Carwash

De radiozender belooft activiteiten, artiesten en winacties Foto: A7-Carwash

Radio Continu, een regionale radiozender uit Drenthe, staat van 11 tot en met 15 december in de A7-Carwash in het Groningse Kolham. Vanuit de mobiele studio worden er een week lang kerstpakketten uitgedeeld, winacties georganiseerd en artiesten uitgenodigd.

Ieder jaar deelt Radio Continu in samenwerking met verschillende sponsoren, kerstpakketten uit aan gezinnen die minder te besteden hebben. Dit jaar kunnen zij hun kerstpakket ophalen bij de mobiele studio in de A7-Carwash, waar speciaal voor deze gelegenheid een glazen huis is gebouwd.

Maar ook luisteraars van de radiozender kunnen op leuke extra’s rekenen, vertelt A7-Carwash-eigenaar Dennis Pruis. “We geven honderd wasprogramma’s weg en één keer een jaar lang gratis wassen. Daarnaast komen ook zo’n veertig artiesten op bezoek. Sommige van hen staan even achter onze kassa, sommige maken een auto schoon en ga zo maar door”, aldus Pruis.

Om welke artiesten het precies gaat, wil de carwash-eigenaar nog niet vertellen. “We moeten het een beetje spannend houden.”

Het glazen huis. Foto: A7-Carwash

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Radio Continu week lang te gast bij A7-Carwash | CarwashPro
Radio Continu week lang te gast bij A7-Carwash
glazen huis

Radio Continu week lang te gast bij A7-Carwash

De radiozender belooft activiteiten, artiesten en winacties Foto: A7-Carwash

Radio Continu, een regionale radiozender uit Drenthe, staat van 11 tot en met 15 december in de A7-Carwash in het Groningse Kolham. Vanuit de mobiele studio worden er een week lang kerstpakketten uitgedeeld, winacties georganiseerd en artiesten uitgenodigd.

Ieder jaar deelt Radio Continu in samenwerking met verschillende sponsoren, kerstpakketten uit aan gezinnen die minder te besteden hebben. Dit jaar kunnen zij hun kerstpakket ophalen bij de mobiele studio in de A7-Carwash, waar speciaal voor deze gelegenheid een glazen huis is gebouwd.

Maar ook luisteraars van de radiozender kunnen op leuke extra’s rekenen, vertelt A7-Carwash-eigenaar Dennis Pruis. “We geven honderd wasprogramma’s weg en één keer een jaar lang gratis wassen. Daarnaast komen ook zo’n veertig artiesten op bezoek. Sommige van hen staan even achter onze kassa, sommige maken een auto schoon en ga zo maar door”, aldus Pruis.

Om welke artiesten het precies gaat, wil de carwash-eigenaar nog niet vertellen. “We moeten het een beetje spannend houden.”

Het glazen huis. Foto: A7-Carwash

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.