Wasboxen Carwash A7 Hoogezand

Nieuwe A7 Carwash krijgt meerdere wasboxen en een rollover

De nieuwe wasboxen in Hoogezand Foto: Martin Versteeg

A7 Carwash, die per oktober de deuren opent, krijgt vier wasboxen van het Kroatische Adriateh. De locatie in het Groningse dorp Kolham wordt bovendien voorzien van een nieuwe rollover van het Duitse B&S (Benkens und Sohn).

Het is de bedoeling dat de wasboxen en de rollover eind september zo ver mogelijk klaar zijn, voordat de opening van het wascentrum op 1 oktober plaatsvindt. Carwash Service Versteeg, dat dit project met de wasboxen en de rollover uitvoert, loopt nog wel tegen wat leveringsproblemen aan, zegt directeur Martin Versteeg. “De meeste onderdelen worden vrij in de markt ingekocht waardoor de klant niet geheel afhankelijk is van de producent en onderhoudskosten op langere termijn betaalbaar blijven.”

Volgens Versteeg, distributeur van Adriateh in Nederland, onderscheidt het merk zich door zijn ‘uitzonderlijk mooi ingerichte techniekcontainer’, waarbij alles in RVS is uitgevoerd. “Er zijn vijf speciale, design modellen wasboxen. Die zijn ook weer te bewonderen op de aankomende Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten.” De rollovers van B&S kenmerken zich volgens hem door hun doordachte compacte opbouw. “Zeer monteursvriendelijk opgebouwd en overal makkelijk bij te komen.”

Voor Carwash Service Versteeg is dit het vierde project wat wasboxen betreft. Eerder plaatste de onderneming ze in Harderwijk, Vlissingen en Veenendaal. Van de rollovers staan er inmiddels bijna tien in Nederland.

‘Meest complete wasstraat Noord-Nederland’

DICO startte afgelopen week met de montage van de kettingbaan en het stofzuigerplan bij de gloednieuwe A7 Carwash. Ook is het bedrijf verantwoordelijk voor de waterhuishouding, luchtvoorziening en alle automaten.

A7 Carwash zelf promoot de wasgelegenheid als ‘de meest complete wasstraat van Noord-Nederland’. “Dankzij de nieuwste wasinstallaties zorgen onze wasstraten ervoor dat uw auto met zorg en nauwkeurigheid wordt gewassen. Door het toepassen van de nieuwe technieken volgt de autowasstraat de contouren van uw auto uiterst nauwkeurig. De gehele wasstraat draait daarnaast op osmosewater; hierdoor zullen er geen kalkvlekken op uw auto ontstaan.” Ook voertuigen met een hoogte tot 3,15 meter en lengte tot 12 meter kunnen er straks terecht.

Bovendien wordt A7 Carwash ‘waterbesparend, energiezuinig en elektrisch aangedreven’ en wordt er zoveel mogelijk gerecycled. “De groene kleur van de wasstraat is dan ook kenmerkend voor onze denkwijze”, kondigt het bedrijf aan.

De wasstraat zal 7 dagen per week geopend zijn en bovendien een koffiecorner krijgen. Naast de 21 stofzuigplekken kunnen klanten straks ook gratis gebruik maken van poetsdoeken en schoonmaakmiddel. Verder komt er een ‘VIP service’. Daarbij nemen professionele autocleaners het interieur van de auto onder handen, wordt de auto gestofzuigd en worden de ramen en matten gereinigd.

De bouw van de carwash startte in februari.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe A7 Carwash krijgt meerdere wasboxen en een rollover | CarwashPro
Wasboxen Carwash A7 Hoogezand

Nieuwe A7 Carwash krijgt meerdere wasboxen en een rollover

De nieuwe wasboxen in Hoogezand Foto: Martin Versteeg

A7 Carwash, die per oktober de deuren opent, krijgt vier wasboxen van het Kroatische Adriateh. De locatie in het Groningse dorp Kolham wordt bovendien voorzien van een nieuwe rollover van het Duitse B&S (Benkens und Sohn).

Het is de bedoeling dat de wasboxen en de rollover eind september zo ver mogelijk klaar zijn, voordat de opening van het wascentrum op 1 oktober plaatsvindt. Carwash Service Versteeg, dat dit project met de wasboxen en de rollover uitvoert, loopt nog wel tegen wat leveringsproblemen aan, zegt directeur Martin Versteeg. “De meeste onderdelen worden vrij in de markt ingekocht waardoor de klant niet geheel afhankelijk is van de producent en onderhoudskosten op langere termijn betaalbaar blijven.”

Volgens Versteeg, distributeur van Adriateh in Nederland, onderscheidt het merk zich door zijn ‘uitzonderlijk mooi ingerichte techniekcontainer’, waarbij alles in RVS is uitgevoerd. “Er zijn vijf speciale, design modellen wasboxen. Die zijn ook weer te bewonderen op de aankomende Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten.” De rollovers van B&S kenmerken zich volgens hem door hun doordachte compacte opbouw. “Zeer monteursvriendelijk opgebouwd en overal makkelijk bij te komen.”

Voor Carwash Service Versteeg is dit het vierde project wat wasboxen betreft. Eerder plaatste de onderneming ze in Harderwijk, Vlissingen en Veenendaal. Van de rollovers staan er inmiddels bijna tien in Nederland.

‘Meest complete wasstraat Noord-Nederland’

DICO startte afgelopen week met de montage van de kettingbaan en het stofzuigerplan bij de gloednieuwe A7 Carwash. Ook is het bedrijf verantwoordelijk voor de waterhuishouding, luchtvoorziening en alle automaten.

A7 Carwash zelf promoot de wasgelegenheid als ‘de meest complete wasstraat van Noord-Nederland’. “Dankzij de nieuwste wasinstallaties zorgen onze wasstraten ervoor dat uw auto met zorg en nauwkeurigheid wordt gewassen. Door het toepassen van de nieuwe technieken volgt de autowasstraat de contouren van uw auto uiterst nauwkeurig. De gehele wasstraat draait daarnaast op osmosewater; hierdoor zullen er geen kalkvlekken op uw auto ontstaan.” Ook voertuigen met een hoogte tot 3,15 meter en lengte tot 12 meter kunnen er straks terecht.

Bovendien wordt A7 Carwash ‘waterbesparend, energiezuinig en elektrisch aangedreven’ en wordt er zoveel mogelijk gerecycled. “De groene kleur van de wasstraat is dan ook kenmerkend voor onze denkwijze”, kondigt het bedrijf aan.

De wasstraat zal 7 dagen per week geopend zijn en bovendien een koffiecorner krijgen. Naast de 21 stofzuigplekken kunnen klanten straks ook gratis gebruik maken van poetsdoeken en schoonmaakmiddel. Verder komt er een ‘VIP service’. Daarbij nemen professionele autocleaners het interieur van de auto onder handen, wordt de auto gestofzuigd en worden de ramen en matten gereinigd.

De bouw van de carwash startte in februari.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.