Milieubewust

Shell van Vliet ontvangt certificaat voor Duurzaam Autowassen

WashTec Benelux heeft zijn eerste Duurzaam Autowassen certificaat uitgereikt aan Shell van Vliet in Woerden. Een carwash met een WashTec autowasinstallatie en AUWA chemie komt in aanmerking voor het certificaat wanneer er op het gebied van water, energie en grondstoffen besparende maatregelen zijn getroffen.

“Klanten die milieubewust zijn, weten dat ze bij een gecertificeerde locatie hun auto duurzaam kunnen wassen”, zegt WashTec. “Gelukkig hebben steeds meer ondernemers dat op hun netvlies.”

“Het bevorderen van duurzaamheid met onze producten, onze klanten en onze medewerkers is een belangrijk doel voor ons”, vervolgt het bedrijf. “Wij ontwikkelen autowassystemen en chemie die een maximale besparing op hulpbronnen, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid bij het wassen van voertuigen mogelijk maken. Samen met ondernemers van autowasstraten helpen wij het milieu te beschermen, wasbeurt voor wasbeurt.”

Het certificaat werd door Sean Brown van WashTec uitgereikt aan Frank Molenkamp, de eigenaar van Shell van Vliet in Woerden (foto).

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell van Vliet ontvangt certificaat voor Duurzaam Autowassen | CarwashPro
Milieubewust

Shell van Vliet ontvangt certificaat voor Duurzaam Autowassen

WashTec Benelux heeft zijn eerste Duurzaam Autowassen certificaat uitgereikt aan Shell van Vliet in Woerden. Een carwash met een WashTec autowasinstallatie en AUWA chemie komt in aanmerking voor het certificaat wanneer er op het gebied van water, energie en grondstoffen besparende maatregelen zijn getroffen.

“Klanten die milieubewust zijn, weten dat ze bij een gecertificeerde locatie hun auto duurzaam kunnen wassen”, zegt WashTec. “Gelukkig hebben steeds meer ondernemers dat op hun netvlies.”

“Het bevorderen van duurzaamheid met onze producten, onze klanten en onze medewerkers is een belangrijk doel voor ons”, vervolgt het bedrijf. “Wij ontwikkelen autowassystemen en chemie die een maximale besparing op hulpbronnen, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid bij het wassen van voertuigen mogelijk maken. Samen met ondernemers van autowasstraten helpen wij het milieu te beschermen, wasbeurt voor wasbeurt.”

Het certificaat werd door Sean Brown van WashTec uitgereikt aan Frank Molenkamp, de eigenaar van Shell van Vliet in Woerden (foto).

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.