Gezocht: 50.000 autopoetsers

On The Spot Carwash zoekt zo’n 50.000 nieuwe medewerkers in de omgeving van de Amerikaanse steden Dallas en Fort Worth. Het bedrijf ziet voor de carwash een ander business model en denkt dat het weleens snel afgelopen zou kunnen zijn met de reguliere wasstraat en autodetailer. Het op locatie bedienen van klanten zou de toekomst zijn volgens hen.

On The Spot denkt dat veel mensen het vervelend vinden om naar een wasstraat te gaan en willen daarom een service op maat en op locatie aanbieden. Het bedrijf wil ‘On the spot’-diensten aanbieden. Thuis of tijdens het werk de auto professioneel laten poetsen en detailen. Als antwoord op de enorme vraag naar hun diensten zoekt het bedrijf nu 50.000 extra werknemers die voor een behoorlijke vergoeding aan de slag willen. De salarissen liggen tussen de 14 en 72 dollar per uur.

Verschillende pakketten

Werken wanneer je wil en verdienen wat je nodig hebt is een slogan van het Amerikaanse bedrijf. Ze willen met hun businessmodel een verschil maken in de waswereld. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan de consument; van een snelle was tot uitgebreide detailing. Ze passen zich volledig aan aan de klant. De services kunnen aangeboden worden vanaf een parkeerplaats voor het werk tot aan een kort moment voor een schoonheidssalon.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gezocht: 50.000 autopoetsers | CarwashPro

Gezocht: 50.000 autopoetsers

On The Spot Carwash zoekt zo’n 50.000 nieuwe medewerkers in de omgeving van de Amerikaanse steden Dallas en Fort Worth. Het bedrijf ziet voor de carwash een ander business model en denkt dat het weleens snel afgelopen zou kunnen zijn met de reguliere wasstraat en autodetailer. Het op locatie bedienen van klanten zou de toekomst zijn volgens hen.

On The Spot denkt dat veel mensen het vervelend vinden om naar een wasstraat te gaan en willen daarom een service op maat en op locatie aanbieden. Het bedrijf wil ‘On the spot’-diensten aanbieden. Thuis of tijdens het werk de auto professioneel laten poetsen en detailen. Als antwoord op de enorme vraag naar hun diensten zoekt het bedrijf nu 50.000 extra werknemers die voor een behoorlijke vergoeding aan de slag willen. De salarissen liggen tussen de 14 en 72 dollar per uur.

Verschillende pakketten

Werken wanneer je wil en verdienen wat je nodig hebt is een slogan van het Amerikaanse bedrijf. Ze willen met hun businessmodel een verschil maken in de waswereld. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan de consument; van een snelle was tot uitgebreide detailing. Ze passen zich volledig aan aan de klant. De services kunnen aangeboden worden vanaf een parkeerplaats voor het werk tot aan een kort moment voor een schoonheidssalon.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.