Vloeren Hello Carwash verzorgd door Mesa Coatings in tiende vlog DICO

De voortgang van de bouw van Hello Carwash wordt belicht via een aantal blogs. In dit tiende videoverslag draait het om de slijtvaste vloer van deze wasgelegenheid. Opdrachtgever DICO schakelde daarvoor de hulp in van Mesa Coatings.

Mesa Coatings verzorgde de plaatsing van de slijtvaste vloeren in onder meer de technische ruimte. Hello Carwash wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. Deze wasgelegenheid wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vloeren Hello Carwash verzorgd door Mesa Coatings in tiende vlog DICO | CarwashPro

Vloeren Hello Carwash verzorgd door Mesa Coatings in tiende vlog DICO

De voortgang van de bouw van Hello Carwash wordt belicht via een aantal blogs. In dit tiende videoverslag draait het om de slijtvaste vloer van deze wasgelegenheid. Opdrachtgever DICO schakelde daarvoor de hulp in van Mesa Coatings.

Mesa Coatings verzorgde de plaatsing van de slijtvaste vloeren in onder meer de technische ruimte. Hello Carwash wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. Deze wasgelegenheid wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.