Bekijk hier de virtual tour bij Coppus Carwash terug

Coppus Carwash is een splinternieuwe wasgelegenheid in Venlo. Op de carwashdag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs die op 5 november plaatsvond gaf eigenaar Stijn Coppus uitleg over zijn carwash. In deze video komt ook Jeroen Visser van DICO aan het woord. Hij vertelt meer over de apparatuur die gebruikt wordt in deze wasstraat.

Volgens Coppus en Visser is Coppus Carwash “de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg”. In deze video wordt uitgelegd waarom dat dan zo is. Er wordt uitgelegd welke apparatuur is geinstalleerd en wat deze selectie volgens de ondernemers zo sterk maakt. Visser geeft aan voor welke producten is gekozen en waarom juist deze systemen volgens hem de juiste keuze zijn geweest. Coppus zelf vertelt over zijn bedrijfsvoering en toekomstplannen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk hier de virtual tour bij Coppus Carwash terug | CarwashPro

Bekijk hier de virtual tour bij Coppus Carwash terug

Coppus Carwash is een splinternieuwe wasgelegenheid in Venlo. Op de carwashdag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs die op 5 november plaatsvond gaf eigenaar Stijn Coppus uitleg over zijn carwash. In deze video komt ook Jeroen Visser van DICO aan het woord. Hij vertelt meer over de apparatuur die gebruikt wordt in deze wasstraat.

Volgens Coppus en Visser is Coppus Carwash “de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg”. In deze video wordt uitgelegd waarom dat dan zo is. Er wordt uitgelegd welke apparatuur is geinstalleerd en wat deze selectie volgens de ondernemers zo sterk maakt. Visser geeft aan voor welke producten is gekozen en waarom juist deze systemen volgens hem de juiste keuze zijn geweest. Coppus zelf vertelt over zijn bedrijfsvoering en toekomstplannen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.