Politie

Inbreker autowasboxen Zwijndrecht op heterdaad betrapt

In de afgelopen maand zijn er meerdere inbraken gepleegd bij twee verschillende autowasboxen in Zwijndrecht. Bij deze wasboxen werden de geldkasten opengebroken. Een 31-jarige man uit Zwijndrecht is na onderzoek op heterdaad aangehouden. 

Onder meer Wasstraat de Walvis aan de Fruitenierstraat was het doelwit van de verdachte. Een andere wasbox aan de Lindtsedijk was tot drie keer toe het doelwit, daarbij is contant geld buitgemaakt. De politie Drechtsteden Buiten vertelt over de zaak op social media.

Nadat een onderzoek naar de kraken was ingesteld kwam al snel een verdachte in beeld. Op zondag 17 januari, rond één uur ’s nachts werd door de politie gezien dat de box aan de Lindtsedijk opnieuw werd opengebroken door de mogelijke verwachte. De 31-jarige Zwijndrechtenaar werd toen op heterdaad aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Later wordt de man nog door de recherche verhoord.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inbreker autowasboxen Zwijndrecht op heterdaad betrapt | CarwashPro
Politie

Inbreker autowasboxen Zwijndrecht op heterdaad betrapt

In de afgelopen maand zijn er meerdere inbraken gepleegd bij twee verschillende autowasboxen in Zwijndrecht. Bij deze wasboxen werden de geldkasten opengebroken. Een 31-jarige man uit Zwijndrecht is na onderzoek op heterdaad aangehouden. 

Onder meer Wasstraat de Walvis aan de Fruitenierstraat was het doelwit van de verdachte. Een andere wasbox aan de Lindtsedijk was tot drie keer toe het doelwit, daarbij is contant geld buitgemaakt. De politie Drechtsteden Buiten vertelt over de zaak op social media.

Nadat een onderzoek naar de kraken was ingesteld kwam al snel een verdachte in beeld. Op zondag 17 januari, rond één uur ’s nachts werd door de politie gezien dat de box aan de Lindtsedijk opnieuw werd opengebroken door de mogelijke verwachte. De 31-jarige Zwijndrechtenaar werd toen op heterdaad aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Later wordt de man nog door de recherche verhoord.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.