Carwash Kaardebol gedeeltelijk gesloten door ingestort dak

Het gewicht van de sneeuw werd een dakplaat van een van de wasboxen van Carwash Kaardebol in Bennekom te veel. Vrijdagochtend stortte de plaat naar beneden. De brandweer zette de omgeving af. De overige wasboxen met dak blijven nog even gesloten, de andere wasbox en de wasstraat blijven gewoon beschikbaar. 

“Gelukkig valt het allemaal mee”, laat de onderneming weten. “Zodra de sneeuw is gesmolten gaan de wasboxen met dak ook weer open.” Klanten kunnen dus nog gewoon terecht bij de wasgelegenheid, wel zo prettig nu de dooi heeft ingezet.

De carwash ligt vlakbij de campus van de universiteit van Wageningen. Onderneemster Aletta Weideman wast er met een Istobal M’Nex25 tandem rollover van EenzetCarwash. Speciaal aan de wasgelegenheid is het polishprogramma waarbij de wax met zachte textielborstels wordt ingewreven, dat zorgt voor extra glans. De rollover heeft een capaciteit van zestien auto’s per uur. Daarnaast zijn er drie zelfbedieningsboxen, waarvan één voor hoge voertuigen zoals campers en caravans is bedoeld. Bij de carwash is een pomp van Tango gevestigd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Kaardebol gedeeltelijk gesloten door ingestort dak | CarwashPro

Carwash Kaardebol gedeeltelijk gesloten door ingestort dak

Het gewicht van de sneeuw werd een dakplaat van een van de wasboxen van Carwash Kaardebol in Bennekom te veel. Vrijdagochtend stortte de plaat naar beneden. De brandweer zette de omgeving af. De overige wasboxen met dak blijven nog even gesloten, de andere wasbox en de wasstraat blijven gewoon beschikbaar. 

“Gelukkig valt het allemaal mee”, laat de onderneming weten. “Zodra de sneeuw is gesmolten gaan de wasboxen met dak ook weer open.” Klanten kunnen dus nog gewoon terecht bij de wasgelegenheid, wel zo prettig nu de dooi heeft ingezet.

De carwash ligt vlakbij de campus van de universiteit van Wageningen. Onderneemster Aletta Weideman wast er met een Istobal M’Nex25 tandem rollover van EenzetCarwash. Speciaal aan de wasgelegenheid is het polishprogramma waarbij de wax met zachte textielborstels wordt ingewreven, dat zorgt voor extra glans. De rollover heeft een capaciteit van zestien auto’s per uur. Daarnaast zijn er drie zelfbedieningsboxen, waarvan één voor hoge voertuigen zoals campers en caravans is bedoeld. Bij de carwash is een pomp van Tango gevestigd.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.