TSG en ABM gaan samenwerken

TSG Netherlands en ABM hebben een akkoord bereikt over de samenwering in de komende jaren op het gebied van carwash en de CharliePay systemen. 

In de eerste week van april 2021 heeft TSG Netherlands een akkoord bereikt met Achilles Brandstoffen Maatschappij. ABM is een onderdeel van de Spuigroep waar ook Europcar Autoverhuur, Boedelbak, Motorhuis, ABM, Autoschadehuis, Multilease, BB&L, Flipse Automatisering, deel van uit maken.

TSG is de carwash expert voor een totaalconcept en iedere wasgelegenheid. TSG is partner van Kärcher voor de levering en installaties van professionele carwash systemen en biedt daarnaast eigen oplossingen voor selfwash installaties en betaal- en besturingssystemen.

TSG laat weten met vertrouwen uit te kijken naar de samenwerking. TSG staat voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar de huidige organisatie reeds geruime tijd deel van uitmaakt, is in 28 landen actief en is de werkgever van meer dan 3.000 werknemers. Eén van de activiteiten van TSG is het bieden van totaaloplossingen voor carwash.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG en ABM gaan samenwerken | CarwashPro

TSG en ABM gaan samenwerken

TSG Netherlands en ABM hebben een akkoord bereikt over de samenwering in de komende jaren op het gebied van carwash en de CharliePay systemen. 

In de eerste week van april 2021 heeft TSG Netherlands een akkoord bereikt met Achilles Brandstoffen Maatschappij. ABM is een onderdeel van de Spuigroep waar ook Europcar Autoverhuur, Boedelbak, Motorhuis, ABM, Autoschadehuis, Multilease, BB&L, Flipse Automatisering, deel van uit maken.

TSG is de carwash expert voor een totaalconcept en iedere wasgelegenheid. TSG is partner van Kärcher voor de levering en installaties van professionele carwash systemen en biedt daarnaast eigen oplossingen voor selfwash installaties en betaal- en besturingssystemen.

TSG laat weten met vertrouwen uit te kijken naar de samenwerking. TSG staat voor Technical Services Group. Deze internationale groep, waar de huidige organisatie reeds geruime tijd deel van uitmaakt, is in 28 landen actief en is de werkgever van meer dan 3.000 werknemers. Eén van de activiteiten van TSG is het bieden van totaaloplossingen voor carwash.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.