Car Wash Show Europe vandaag van start

De Car Wash Show Europe wordt dit jaar volledig digitaal gehouden. Op deze beurs hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de carwashsector en doe je relevante contacten op. Inschrijven kan nog steeds en is gratis. 

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s van ProMedia in Rotterdam. Op het programma staan visionaire sprekers en interessante carwash tours. Je kunt als ‘bezoeker’ langs bij exposanten en via de netwerkfunctie in gesprek met collega’s uit de sector. De belangrijkste onderwerpen van deze tweedaagse conferentie zijn: de key markets van Europa, digitalisering, duurzaamheid, marketing en leiderschap. 

Sprekers 

Laurens Metternich van Spectro bespreekt internationale verschillen in wassen en legt uit hoe je met data in je truckwash (of carwash) uit de voeten kan. Bouchra Hashassi van het Antwerpse Washville vertelt over leiderschap in crisistijd en legt uit hoe haar personeelsbeleid in elkaar steekt. 

Eric Wulf en Kevin Littrel van de ICA lichten toe hoe volwassen markten zoals die in de VS zich gedragen. Ari Ålander en Mika Alapiessa van Superoperator vertellen over Finland’s eerste digitale carwash – wat trouwens ook de eerste digitale carwash ter wereld was. 

Bernd Weyerhausen van Caramba geeft een presentatie over de toepassing van kunstmatige intelligentie in de carwash – en hoe je daarmee chemie, water en kosten kunt besparen. Marco Wiegand van STI Conveyors laat zien hoe je met schakelbanden in een wastunnel het verschil kunt maken. 

Netwerken 

Tijdens de Car Wash Show Europe Digital Stage kan je je nieuwe en bestaande wereldwijde contacten ontmoeten. Dankzij de video en chatfunctie van het programma ontmoet efficiënt je vakgenoten. Exposanten zijn onder meer Superoperator, Favagrossa, WashTec, Christ, Spectro, Turtle Wax Pro, Tommy’s Car Wash Systems, STI Conveyors en AVW. Op de website van de Car Wash Show (onder het kopje Delegates) zie je ook bij welke bedrijven andere bezoekers werken. Je kunt voorafgaand aan de twee beursdagen al afspraken inplannen. 

De organisatie is in handen van ProMedia, uitgever van onder meer CarwashPro en TankPro, in nauwe samenwerking met de International Carwash Association – wereldwijd vertegenwoordiger van operators en leveranciers. 

Inschrijven

Ben je erbij? Volg dan deze drie stappen.
1. Ga naar het digitale platform
2. Gebruik deze code om je gratis in te schrijven: CWSEDigital2021
3. Maak een account aan

Hulp nodig? Check dan deze uitleg.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Europe vandaag van start | CarwashPro

Car Wash Show Europe vandaag van start

De Car Wash Show Europe wordt dit jaar volledig digitaal gehouden. Op deze beurs hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen in de carwashsector en doe je relevante contacten op. Inschrijven kan nog steeds en is gratis. 

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s van ProMedia in Rotterdam. Op het programma staan visionaire sprekers en interessante carwash tours. Je kunt als ‘bezoeker’ langs bij exposanten en via de netwerkfunctie in gesprek met collega’s uit de sector. De belangrijkste onderwerpen van deze tweedaagse conferentie zijn: de key markets van Europa, digitalisering, duurzaamheid, marketing en leiderschap. 

Sprekers 

Laurens Metternich van Spectro bespreekt internationale verschillen in wassen en legt uit hoe je met data in je truckwash (of carwash) uit de voeten kan. Bouchra Hashassi van het Antwerpse Washville vertelt over leiderschap in crisistijd en legt uit hoe haar personeelsbeleid in elkaar steekt. 

Eric Wulf en Kevin Littrel van de ICA lichten toe hoe volwassen markten zoals die in de VS zich gedragen. Ari Ålander en Mika Alapiessa van Superoperator vertellen over Finland’s eerste digitale carwash – wat trouwens ook de eerste digitale carwash ter wereld was. 

Bernd Weyerhausen van Caramba geeft een presentatie over de toepassing van kunstmatige intelligentie in de carwash – en hoe je daarmee chemie, water en kosten kunt besparen. Marco Wiegand van STI Conveyors laat zien hoe je met schakelbanden in een wastunnel het verschil kunt maken. 

Netwerken 

Tijdens de Car Wash Show Europe Digital Stage kan je je nieuwe en bestaande wereldwijde contacten ontmoeten. Dankzij de video en chatfunctie van het programma ontmoet efficiënt je vakgenoten. Exposanten zijn onder meer Superoperator, Favagrossa, WashTec, Christ, Spectro, Turtle Wax Pro, Tommy’s Car Wash Systems, STI Conveyors en AVW. Op de website van de Car Wash Show (onder het kopje Delegates) zie je ook bij welke bedrijven andere bezoekers werken. Je kunt voorafgaand aan de twee beursdagen al afspraken inplannen. 

De organisatie is in handen van ProMedia, uitgever van onder meer CarwashPro en TankPro, in nauwe samenwerking met de International Carwash Association – wereldwijd vertegenwoordiger van operators en leveranciers. 

Inschrijven

Ben je erbij? Volg dan deze drie stappen.
1. Ga naar het digitale platform
2. Gebruik deze code om je gratis in te schrijven: CWSEDigital2021
3. Maak een account aan

Hulp nodig? Check dan deze uitleg.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.