Video: nabeschouwing Car Wash Show Europe 2019

De Amsterdamse Kromhouthal stond op 18 en 19 september volledig in het teken van carwash. De derde editie van dit evenement, dat voor de eerste keer door ProMedia Group georganiseerd werd, trok veel belangstelling. In deze video is een impressie te zien van deze drukbezochte vakbeurs.

Circa 2.300 bezoekers uit 54 landen namen een kijkje op dit event. Op 17 september vonden de Car Wash Tours plaats. Deze excursie naar drie wasgelegenheden in de buurt van Amsterdam werd goed ontvangen door de deelnemers. Middels een liveblog konden de bezoekers van CarwashPro ervaren hoe deze tours ontvangen werden en wat er te zien viel op de bezochte locaties.

Op de beursdagen zelf werden op woensdag en donderdag liveblogs gepost. Op 18 september werden de Car Wash Awards uitgereikt. Suzanne Huisman van de Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen (BBRV) en Brian Madderson van de Car Wash Association (CWA) wonnen gezamenlijk de Distinguished Achievement Awards. Het duo ontving de prijs voor hun inspanningen om malafide handcarwashes een halt toe te roepen. ACE Carwash Systems ontving een prijs voor Best Booth, wat inhield dat deze partij volgens de bezoekers van Car Wash Show Europe de mooiste stand had.

De volgende editie van Car Wash Show Europe vindt in 2021 plaats.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.