CarwashProTV: ‘Groeiende belangstelling voor autoreiniging op locatie’

Een auto reinigen op locatie is een luxedienst waar steeds meer mensen voor kiezen. Car-Cleaners start daarom een franchiseformule om landelijk uit te kunnen breiden. Manouschka Bottse van Car-Cleaners is te gast bij CarwashProTV om te vertellen over het concept.

Aanstaande woensdag is de nieuwe gecombineerde uitzending van Tankpro- en CarwashProTV. In deze uitzending staat wassen op locatie centraal. Ook is er een reportage te zien over de ‘shop van de toekomst’ volgens de Vissers Energy Group. Deze eerste shop met een vernieuwde versie van het concept Moments & More is te vinden in het Gelderse Wilp. Alles is daarin gebouwd rondom de bestelkiosken van De Digitale. Volgens Jeffrey Brouwer, directeur van dat bedrijf, zou deze shop in de toekomst zomaar de norm kunnen zijn.

Met studiogast Manouschka Bottse van Car-Cleaners.nl bespreken we de toenemende belangstelling voor autoreiniging op locatie. Car-Cleaners verzorgt het interieur- en exterieur van auto’s en regelt zelfs schadeherstel op locatie.

De ambitie van het bedrijf is om in iedere grote stad meerdere poetsers te hebben. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt naar eigen zeggen in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis aan huis.

De uitzending is woensdag 19 mei om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: ‘Groeiende belangstelling voor autoreiniging op locatie’ | CarwashPro

CarwashProTV: ‘Groeiende belangstelling voor autoreiniging op locatie’

Een auto reinigen op locatie is een luxedienst waar steeds meer mensen voor kiezen. Car-Cleaners start daarom een franchiseformule om landelijk uit te kunnen breiden. Manouschka Bottse van Car-Cleaners is te gast bij CarwashProTV om te vertellen over het concept.

Aanstaande woensdag is de nieuwe gecombineerde uitzending van Tankpro- en CarwashProTV. In deze uitzending staat wassen op locatie centraal. Ook is er een reportage te zien over de ‘shop van de toekomst’ volgens de Vissers Energy Group. Deze eerste shop met een vernieuwde versie van het concept Moments & More is te vinden in het Gelderse Wilp. Alles is daarin gebouwd rondom de bestelkiosken van De Digitale. Volgens Jeffrey Brouwer, directeur van dat bedrijf, zou deze shop in de toekomst zomaar de norm kunnen zijn.

Met studiogast Manouschka Bottse van Car-Cleaners.nl bespreken we de toenemende belangstelling voor autoreiniging op locatie. Car-Cleaners verzorgt het interieur- en exterieur van auto’s en regelt zelfs schadeherstel op locatie.

De ambitie van het bedrijf is om in iedere grote stad meerdere poetsers te hebben. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt naar eigen zeggen in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis aan huis.

De uitzending is woensdag 19 mei om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.