Argos

Argos kleine stap verwijderd van mijlpaal tweehonderd locaties

Gebruikt

Het beoogde aantal van tweehonderd Argos-tankstations komt steeds dichterbij. In mei opende het bedrijf drie nieuwe benzinepompen in Zutphen, Rijssen en Borculo – allemaal met een carwash. 

Het bemande tankstation in Zutphen is te vinden aan de Emmerikseweg. Bij de locatie is een wasbox en een wasstraat te vinden. Ook kunnen klanten er de brandstof CNG tanken. Ook de locatie aan de Reggesingel in Rijssen beschikt over een shop en een carwash. Hetzelfde geldt voor het tankstation aan de Nettelhorsterweg in Borculo.

Eerder maakte Varo Energy, het moederbedrijf van Argos, nog bekend de stekker uit het merk Brand Oil te halen. De tien tankstations van het merk worden allemaal omgekleurd naar Argos. De mijlpaal van tweehonderd locatie zal in juni behaald worden. Het bedrijf zegt dit ‘groots te vieren’.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos kleine stap verwijderd van mijlpaal tweehonderd locaties | CarwashPro
Argos

Argos kleine stap verwijderd van mijlpaal tweehonderd locaties

Gebruikt

Het beoogde aantal van tweehonderd Argos-tankstations komt steeds dichterbij. In mei opende het bedrijf drie nieuwe benzinepompen in Zutphen, Rijssen en Borculo – allemaal met een carwash. 

Het bemande tankstation in Zutphen is te vinden aan de Emmerikseweg. Bij de locatie is een wasbox en een wasstraat te vinden. Ook kunnen klanten er de brandstof CNG tanken. Ook de locatie aan de Reggesingel in Rijssen beschikt over een shop en een carwash. Hetzelfde geldt voor het tankstation aan de Nettelhorsterweg in Borculo.

Eerder maakte Varo Energy, het moederbedrijf van Argos, nog bekend de stekker uit het merk Brand Oil te halen. De tien tankstations van het merk worden allemaal omgekleurd naar Argos. De mijlpaal van tweehonderd locatie zal in juni behaald worden. Het bedrijf zegt dit ‘groots te vieren’.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.