Loogman en Mr. Wash inspiratie voor nieuwe megalocatie in Amerika

Loogman en Mr. Wash inspiratie voor megalocatie van Cheetah Clean Auto Wash in Amerika

Cheetah Clean Auto Wash is begonnen met de bouw van een van de grootste carwashes van Amerika. Eind dit jaar opent in Kentucky de vestiging die is geïnspireerd op Loogmans locatie in Amsterdam en Mr. Wash in Stuttgart.

De carwash van Cheetah telt bijna 1.000 vierkante meter, heeft een 42 meter lange wasstraat en een interieurband waar auto’s in acht minuten worden gereinigd. Ook zijn er twaalf stofzuigerpldaatsen voor wie liever zelf met het interieur aan de slag gaat.

Car Wash Tour

Eigenaar Jeff Fields laat weten dat de opzet van de nieuwe locatie is gebaseerd op wat hij tijdens een car wash tour in Europa zag. “Ik bezocht Mr. Wash in Stuttgart en Loogman in Amsterdam.” Daar zag hij dat een focus op het reinigen van binnen- en buitenkant volgens efficiënte processen – zoals met een lopende band.

Cheetah Clean Auto Wash (zo genoemd vanwege het snelle wassen) is onderdeel van J. Warner Ventures Inc. De holding heeft meerdere locaties verspreid over de staat Kentucky. De megalocatie komt in Bowling Green. Naar eigen zeggen is er geen grotere carwash in een straal van meer dan 300 kilometer.

De interieurband zal straks worden bemand door zestien medewerkers die stofzuigen, alle harde oppervlaktes afnemen en de ramen van binnen schoonmaken.

Vijftien jaar in de maak

Het nieuwe hoofdkantoor van J. Warner komt vestigt zich ook in Bowling Green. Eigenaar Fields noemt de nieuwbouw een mijlpaal. “Hiermee wordt een visie concreet waar we al zo’n vijftien jaar aan werken.” De groei van Cheetah Clean Auto Wash is geen toeval, legt hij uit, maar komt door de ‘unieke bedrijfscultuur’ en het serviceniveau.

Fields pakt nog een momentje om alle klanten te bedanken. Cheetah telt 15.000 leden die onbeperkt mogen wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman en Mr. Wash inspiratie voor nieuwe megalocatie in Amerika | CarwashPro

Loogman en Mr. Wash inspiratie voor nieuwe megalocatie in Amerika

Loogman en Mr. Wash inspiratie voor megalocatie van Cheetah Clean Auto Wash in Amerika

Cheetah Clean Auto Wash is begonnen met de bouw van een van de grootste carwashes van Amerika. Eind dit jaar opent in Kentucky de vestiging die is geïnspireerd op Loogmans locatie in Amsterdam en Mr. Wash in Stuttgart.

De carwash van Cheetah telt bijna 1.000 vierkante meter, heeft een 42 meter lange wasstraat en een interieurband waar auto’s in acht minuten worden gereinigd. Ook zijn er twaalf stofzuigerpldaatsen voor wie liever zelf met het interieur aan de slag gaat.

Car Wash Tour

Eigenaar Jeff Fields laat weten dat de opzet van de nieuwe locatie is gebaseerd op wat hij tijdens een car wash tour in Europa zag. “Ik bezocht Mr. Wash in Stuttgart en Loogman in Amsterdam.” Daar zag hij dat een focus op het reinigen van binnen- en buitenkant volgens efficiënte processen – zoals met een lopende band.

Cheetah Clean Auto Wash (zo genoemd vanwege het snelle wassen) is onderdeel van J. Warner Ventures Inc. De holding heeft meerdere locaties verspreid over de staat Kentucky. De megalocatie komt in Bowling Green. Naar eigen zeggen is er geen grotere carwash in een straal van meer dan 300 kilometer.

De interieurband zal straks worden bemand door zestien medewerkers die stofzuigen, alle harde oppervlaktes afnemen en de ramen van binnen schoonmaken.

Vijftien jaar in de maak

Het nieuwe hoofdkantoor van J. Warner komt vestigt zich ook in Bowling Green. Eigenaar Fields noemt de nieuwbouw een mijlpaal. “Hiermee wordt een visie concreet waar we al zo’n vijftien jaar aan werken.” De groei van Cheetah Clean Auto Wash is geen toeval, legt hij uit, maar komt door de ‘unieke bedrijfscultuur’ en het serviceniveau.

Fields pakt nog een momentje om alle klanten te bedanken. Cheetah telt 15.000 leden die onbeperkt mogen wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.