ANAC opent interieurcarrousel in Arnhem

ANAC opent interieurcarrousel in Arnhem

Een primeurtje voor ANAC: bij de vestiging van de carwashketen in Arnhem draait de eerste interieurcarroussel ter wereld. Terwijl de auto op een draaiende schijf staat, maken medewerkers het interieur schoon.

De opening van de carrousel was op 31 juli. Tussen het idee en de oplevering heeft tweeënhalf jaar gezeten. Binnen twaalf minuten is de binnenkant van de auto weer spic en span. De draaischijf heeft een diameter van twintig meter. Klanten stappen uit en wachten in het midden aan de meedraaiende bar.

De interieurbaan is voor ANAC niet nieuw, in Nijmegen, Breda, Tilburg en Wilrijk worden auto’s al op de lopende band schoongemaakt. Het verschil met de carrousel in Arnhem is dat hier de auto’s in de rondte gaan. Eigenaar Lex Peters van ANAC zegt zelf dat de carrousel een hoog Efteling-gehalte heeft.

Binnenkort zie je bij CarwashProTV een interview met Lex Peters en reportage over de carrousel.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANAC opent interieurcarrousel in Arnhem | CarwashPro

ANAC opent interieurcarrousel in Arnhem

ANAC opent interieurcarrousel in Arnhem

Een primeurtje voor ANAC: bij de vestiging van de carwashketen in Arnhem draait de eerste interieurcarroussel ter wereld. Terwijl de auto op een draaiende schijf staat, maken medewerkers het interieur schoon.

De opening van de carrousel was op 31 juli. Tussen het idee en de oplevering heeft tweeënhalf jaar gezeten. Binnen twaalf minuten is de binnenkant van de auto weer spic en span. De draaischijf heeft een diameter van twintig meter. Klanten stappen uit en wachten in het midden aan de meedraaiende bar.

De interieurbaan is voor ANAC niet nieuw, in Nijmegen, Breda, Tilburg en Wilrijk worden auto’s al op de lopende band schoongemaakt. Het verschil met de carrousel in Arnhem is dat hier de auto’s in de rondte gaan. Eigenaar Lex Peters van ANAC zegt zelf dat de carrousel een hoog Efteling-gehalte heeft.

Binnenkort zie je bij CarwashProTV een interview met Lex Peters en reportage over de carrousel.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.