Istobal komt met nieuwe marketingdiensten voor operators

Istobal komt met een pakket nieuwe marketingdiensten om samen met operators de winstgevendheid van de carwash proberen te verhogen. Naast advertenties omvat het pakket ook ondersteuning bij de uitvoering van marketingactiviteiten.

Een klant besluit in 70 procent van de gevallen pas welk wasprogramma hij neemt als hij al bij de carwash staat, rekent Istobal voor. Istobal is de Spaanse fabrikant van wasapparatuur. In Nederland wordt de fabrikant vertegenwoordigd door EenzetCarwash. Volgens Istobal ligt er bij dat beslismoment voor de deur een groot potentieel om de omzet te verhogen.

Om operators te ondersteunen ligt er nu een pakket met beeldproducten zoals borden en stickers. Deze middelen zijn bedoeld om de zichtbaarheid te verbeteren en de klant te informeren over de werking van de programma’s en de wasgelegenheid an sich.

Ondersteuning

Bovendien kunnen Istobal-klanten terugvallen op ondersteuning bij de implementatie van marketingactiviteiten. Het doel van deze activiteiten is om het aantal gebruikers van een wasstraat te vergroten, klanten te behouden, crossselling te bevorderen en herhalingsaankopen te stimuleren.

Premium marketingdiensten

Ten slotte biedt Istobal ook een premium marketingservice aan. Klanten profiteren van de ervaring van het bedrijf en de kennis die is opgedaan met verschillende onderzoeken naar smaak en de behoeften van de eindconsument. Deze service omvat onder meer individueel advies over het ontwikkelen van een handelsstrategie om de business van een wasstraat te vergroten. Naast een reeks bewegwijzering omvat dit aanbod ook digitale positionering van het merk, strategische advertenties in sociale netwerken en andere communicatie- en marketingactiviteiten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Istobal komt met nieuwe marketingdiensten voor operators | CarwashPro

Istobal komt met nieuwe marketingdiensten voor operators

Istobal komt met een pakket nieuwe marketingdiensten om samen met operators de winstgevendheid van de carwash proberen te verhogen. Naast advertenties omvat het pakket ook ondersteuning bij de uitvoering van marketingactiviteiten.

Een klant besluit in 70 procent van de gevallen pas welk wasprogramma hij neemt als hij al bij de carwash staat, rekent Istobal voor. Istobal is de Spaanse fabrikant van wasapparatuur. In Nederland wordt de fabrikant vertegenwoordigd door EenzetCarwash. Volgens Istobal ligt er bij dat beslismoment voor de deur een groot potentieel om de omzet te verhogen.

Om operators te ondersteunen ligt er nu een pakket met beeldproducten zoals borden en stickers. Deze middelen zijn bedoeld om de zichtbaarheid te verbeteren en de klant te informeren over de werking van de programma’s en de wasgelegenheid an sich.

Ondersteuning

Bovendien kunnen Istobal-klanten terugvallen op ondersteuning bij de implementatie van marketingactiviteiten. Het doel van deze activiteiten is om het aantal gebruikers van een wasstraat te vergroten, klanten te behouden, crossselling te bevorderen en herhalingsaankopen te stimuleren.

Premium marketingdiensten

Ten slotte biedt Istobal ook een premium marketingservice aan. Klanten profiteren van de ervaring van het bedrijf en de kennis die is opgedaan met verschillende onderzoeken naar smaak en de behoeften van de eindconsument. Deze service omvat onder meer individueel advies over het ontwikkelen van een handelsstrategie om de business van een wasstraat te vergroten. Naast een reeks bewegwijzering omvat dit aanbod ook digitale positionering van het merk, strategische advertenties in sociale netwerken en andere communicatie- en marketingactiviteiten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.