De Week in Beeld: voetballers wassen hun bolides in de carwash

Met de rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de leukste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. Afgelopen week viel Washin7 op met de glimmend gewassen bolides van voetballers. Ook Ger Loogman van de Loogman Group stond hoog in de newsfeed met een throwback naar de opening van de Amsterdamse vestiging 25 jaar geleden. 

PSV-spits Carlos Vinicius maakte kennis met de vernieuwde vestiging van Washin7 in Eindhoven aan de Meerenakkerweg. Zijn BMW ging door de wasstraat en werd op de nieuwe interieurbaan ook van binnen schoongemaakt. Voor Washin7 was Vinicius niet de enige voetballer, ook VVV-Venlo aanvoerder Danny Post wist de carwash afgelopen week te vinden.

Pitstop Carwash in Eeklo geeft via een video op facebook een kleine rondleiding. Uitbater Basil Gryp vertelt over het ‘jonge geweld’ in het bedrijf, de afgelopen twee jaar is er geïnvesteerd om dynamischer en sneller te kunnen werken in deze carwash.

Ger Loogman blikt op LinkedIn terug op de zomer van ’96, toen de wasstraat in Amsterdam werd geopend. Volgens de ondernemer is deze carwash in 25 jaar uitgegroeid tot een van de top drie wasstraten van Nederland qua oppervlakte en qua aantal wassingen.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Week in Beeld: voetballers wassen hun bolides in de carwash | CarwashPro

De Week in Beeld: voetballers wassen hun bolides in de carwash

Met de rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de leukste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. Afgelopen week viel Washin7 op met de glimmend gewassen bolides van voetballers. Ook Ger Loogman van de Loogman Group stond hoog in de newsfeed met een throwback naar de opening van de Amsterdamse vestiging 25 jaar geleden. 

PSV-spits Carlos Vinicius maakte kennis met de vernieuwde vestiging van Washin7 in Eindhoven aan de Meerenakkerweg. Zijn BMW ging door de wasstraat en werd op de nieuwe interieurbaan ook van binnen schoongemaakt. Voor Washin7 was Vinicius niet de enige voetballer, ook VVV-Venlo aanvoerder Danny Post wist de carwash afgelopen week te vinden.

Pitstop Carwash in Eeklo geeft via een video op facebook een kleine rondleiding. Uitbater Basil Gryp vertelt over het ‘jonge geweld’ in het bedrijf, de afgelopen twee jaar is er geïnvesteerd om dynamischer en sneller te kunnen werken in deze carwash.

Ger Loogman blikt op LinkedIn terug op de zomer van ’96, toen de wasstraat in Amsterdam werd geopend. Volgens de ondernemer is deze carwash in 25 jaar uitgegroeid tot een van de top drie wasstraten van Nederland qua oppervlakte en qua aantal wassingen.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.