Bekijk hier dag 1 van de Tankstation & Carwash Vakbeurs (foto’s en video)

Op de beursvloer van de Tankstation & Carwash Vakbeurs ruikt het naar koffie, versgebakken broodjes en frisse carwashchemie. Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste beursdag.

Het belangrijkste aspect van deze editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is misschien wel dat mensen elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten. In veel stands is dan ook ruimte gemaakt voor een goed gesprek met daarbij een vers gezet bakkie koffie. Ook wordt veel gedemonstreerd en is er veel te proeven: schuimlansen voor de carwash (bij zowel Christ als WashTec), per twee verpakte gekookte eitjes (Egga’s), IJslandse skyr (Isey), betaalsystemen (CMPS en TSG), beveligingssystemen (BigBrother) en beeldschermen voor het bestellen van eten (De Digitale). De tosti’s van Eloma blijken een favoriet bij de collega’s van de organisatie.

Waterstofcongres

Op de eerste verdieping van het beurscomplex vindt tegelijkertijd het Nationale Waterstofcongres plaats. De opvallendste spreker hier is Paul Bombeld van Kuster Energy. Hij vertelt onder meer over hoe Kuster in de eigen regio een vraag naar waterstof heeft weten te creëren dankzij een samenwerking met OV-aanbieder Arriva.

Workshops

De workshops worden dit jaar in de vorm van een ‘silent disco’ gehouden. De workshopruimte is open ingericht met comfortabele zitjes en dankzij koptelefoons zijn de sprekers goed te horen. Voor wie het gemist heeft: morgen spreken onder meer nog Leon Jeekel van Mokobouw (over snelladers), Jean-Piere Bakker van Newco (over voorraadbeheer) en Steven Brouwers van Ateps (over verdienmodellen van elektrisch laden).

Donderdag 11 november is de beurs opnieuw geopend van 10:00 tot 16:00. Registreren kan hier.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk hier dag 1 van de Tankstation & Carwash Vakbeurs (foto’s en video) | CarwashPro

Bekijk hier dag 1 van de Tankstation & Carwash Vakbeurs (foto’s en video)

Op de beursvloer van de Tankstation & Carwash Vakbeurs ruikt het naar koffie, versgebakken broodjes en frisse carwashchemie. Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste beursdag.

Het belangrijkste aspect van deze editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is misschien wel dat mensen elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten. In veel stands is dan ook ruimte gemaakt voor een goed gesprek met daarbij een vers gezet bakkie koffie. Ook wordt veel gedemonstreerd en is er veel te proeven: schuimlansen voor de carwash (bij zowel Christ als WashTec), per twee verpakte gekookte eitjes (Egga’s), IJslandse skyr (Isey), betaalsystemen (CMPS en TSG), beveligingssystemen (BigBrother) en beeldschermen voor het bestellen van eten (De Digitale). De tosti’s van Eloma blijken een favoriet bij de collega’s van de organisatie.

Waterstofcongres

Op de eerste verdieping van het beurscomplex vindt tegelijkertijd het Nationale Waterstofcongres plaats. De opvallendste spreker hier is Paul Bombeld van Kuster Energy. Hij vertelt onder meer over hoe Kuster in de eigen regio een vraag naar waterstof heeft weten te creëren dankzij een samenwerking met OV-aanbieder Arriva.

Workshops

De workshops worden dit jaar in de vorm van een ‘silent disco’ gehouden. De workshopruimte is open ingericht met comfortabele zitjes en dankzij koptelefoons zijn de sprekers goed te horen. Voor wie het gemist heeft: morgen spreken onder meer nog Leon Jeekel van Mokobouw (over snelladers), Jean-Piere Bakker van Newco (over voorraadbeheer) en Steven Brouwers van Ateps (over verdienmodellen van elektrisch laden).

Donderdag 11 november is de beurs opnieuw geopend van 10:00 tot 16:00. Registreren kan hier.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.