Bovag trekt 10.000 euro uit voor winnaar van wasactie WinterWasWeken

Unsplash: Juha Lakaniemi

Tijdens de WinterWasWeken ontvangen klanten de hele maand januari bij de ruim 100 deelnemende autowas- en poetsbedrijven een gratis kanskaart bij een was- of poetsbeurt. De hoofdprijs is een cheque van 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze op viaBOVAG.nl. De WinterWasWeken zijn een jaarlijkse wasactie vanuit branchevereniging Bovag. 

Consumenten die de code van hun kanskaart online invullen, krijgen sowieso allemaal automatisch een kortingskaart van VrijeTijdNL. Elke klant heeft dus sowieso prijs en krijgt daarmee een cadeautje van de deelnemende leden van de Bovag.

Hoofdprijs

Net als in voorgaande jaren is de superhoofdprijs van de Bovag WinterWasWeken een cheque van 10.000 euro die de winnaar mag besteden aan een auto naar keuze op het mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl. Daar staan tienduizenden auto’s geadverteerd van Bovag-leden. De andere hoofdprijs is vier keer een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Daarnaast wordt elke week een poetsbeurt bij een Bovag-bedrijf verloot. De overige ruim 100 prijzen betreffen onder andere een weekend in Amsterdam inclusief rondvaart, een wellnessweekend, fietsdragers, draagbare DVD-spelers, picknickpakketten, koptelefoons, slipcursussen, tijdschriftabonnementen en dagjes uit naar keuze voor het hele gezin. Elk deelnemend bedrijf krijgt bovendien de mogelijkheid om eigen prijzen te verloten onder de eigen klanten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bovag trekt 10.000 euro uit voor winnaar van wasactie WinterWasWeken | CarwashPro

Bovag trekt 10.000 euro uit voor winnaar van wasactie WinterWasWeken

Unsplash: Juha Lakaniemi

Tijdens de WinterWasWeken ontvangen klanten de hele maand januari bij de ruim 100 deelnemende autowas- en poetsbedrijven een gratis kanskaart bij een was- of poetsbeurt. De hoofdprijs is een cheque van 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze op viaBOVAG.nl. De WinterWasWeken zijn een jaarlijkse wasactie vanuit branchevereniging Bovag. 

Consumenten die de code van hun kanskaart online invullen, krijgen sowieso allemaal automatisch een kortingskaart van VrijeTijdNL. Elke klant heeft dus sowieso prijs en krijgt daarmee een cadeautje van de deelnemende leden van de Bovag.

Hoofdprijs

Net als in voorgaande jaren is de superhoofdprijs van de Bovag WinterWasWeken een cheque van 10.000 euro die de winnaar mag besteden aan een auto naar keuze op het mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl. Daar staan tienduizenden auto’s geadverteerd van Bovag-leden. De andere hoofdprijs is vier keer een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Daarnaast wordt elke week een poetsbeurt bij een Bovag-bedrijf verloot. De overige ruim 100 prijzen betreffen onder andere een weekend in Amsterdam inclusief rondvaart, een wellnessweekend, fietsdragers, draagbare DVD-spelers, picknickpakketten, koptelefoons, slipcursussen, tijdschriftabonnementen en dagjes uit naar keuze voor het hele gezin. Elk deelnemend bedrijf krijgt bovendien de mogelijkheid om eigen prijzen te verloten onder de eigen klanten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.