CarwashPro Jaaroverzicht (3): Toen er voor tonnen schade werd gereden in een Duitse wasstraat

Unsplash, Jakob Rosen

Een 80-jarige chauffeur maakte in mei flink brokken in een carwash in Lindau. Totale schade: twee ton. CarwashPro maakte een goedgelezen stappenplan voor schadegevallen. Ander nieuws in de periode van april tot en met juni: de kleinste carwash van Nederland opende en SchippersStop liet zien wat zij allemaal doen om relevant te blijven voor de bezoeker.

Het ongeval met de bejaarde chauffeur die twee auto’s door een wasstraat in het Duitse Lindau duwde en daarbij de wasstraat aan alle kanten ramde, laat maar weer eens zien hoe snel een carwash te maken kan hebben met schade. CarwashPro sprak met Raymond Salvetat, verkoopmanager bij WashTec, over wat te doen bij schadegevallen. Kort door de bocht luidt het stappenplan: check of er gewonden zijn. Daarna inventariseer je de schade aan het voertuig en aan de wasstraat. Wees gewaarschuwd om de wasstraat niet te snel in gebruik te nemen, zegt Salvetat.

Laden bij de carwash

Een tweede thema wat op veel aandacht kon rekenen op CarwashPro was elektrisch laden bij een wasgelegenheid. Zijn investeringen in laden bij de carwash zinvol? Met Arie Schippers van SchippersStop bij Eindhoven maakten we een video hierover. De video was onderdeel van een speciale thema-uitzending over elektrisch laden bij pomp en wasstraat.

Klein nieuws

In de periode april tot en met juni opende ook de ‘kleinste wasstraat van Nederland’, een bericht wat op veel aandacht kon rekenen. De mini-carwash is te vinden op het verkeerspark in Duinen Zathe, het is een carwash en een tankstation van Fieten Olie. Voor Frans Autoglans is het een mooie promotie voor de locaties in Steenwijk en Wolvega. Want: jong geleerd, is oud gedaan.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashPro Jaaroverzicht (3): Toen er voor tonnen schade werd gereden in een Duitse wasstraat | CarwashPro

CarwashPro Jaaroverzicht (3): Toen er voor tonnen schade werd gereden in een Duitse wasstraat

Unsplash, Jakob Rosen

Een 80-jarige chauffeur maakte in mei flink brokken in een carwash in Lindau. Totale schade: twee ton. CarwashPro maakte een goedgelezen stappenplan voor schadegevallen. Ander nieuws in de periode van april tot en met juni: de kleinste carwash van Nederland opende en SchippersStop liet zien wat zij allemaal doen om relevant te blijven voor de bezoeker.

Het ongeval met de bejaarde chauffeur die twee auto’s door een wasstraat in het Duitse Lindau duwde en daarbij de wasstraat aan alle kanten ramde, laat maar weer eens zien hoe snel een carwash te maken kan hebben met schade. CarwashPro sprak met Raymond Salvetat, verkoopmanager bij WashTec, over wat te doen bij schadegevallen. Kort door de bocht luidt het stappenplan: check of er gewonden zijn. Daarna inventariseer je de schade aan het voertuig en aan de wasstraat. Wees gewaarschuwd om de wasstraat niet te snel in gebruik te nemen, zegt Salvetat.

Laden bij de carwash

Een tweede thema wat op veel aandacht kon rekenen op CarwashPro was elektrisch laden bij een wasgelegenheid. Zijn investeringen in laden bij de carwash zinvol? Met Arie Schippers van SchippersStop bij Eindhoven maakten we een video hierover. De video was onderdeel van een speciale thema-uitzending over elektrisch laden bij pomp en wasstraat.

Klein nieuws

In de periode april tot en met juni opende ook de ‘kleinste wasstraat van Nederland’, een bericht wat op veel aandacht kon rekenen. De mini-carwash is te vinden op het verkeerspark in Duinen Zathe, het is een carwash en een tankstation van Fieten Olie. Voor Frans Autoglans is het een mooie promotie voor de locaties in Steenwijk en Wolvega. Want: jong geleerd, is oud gedaan.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.