Registratie voor Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 nu geopend

De registratie voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 is vanaf nu geopend. Toegang tot de beurs is voor tankstations, oliemaatschappijen, carwashondernemers en brandstofhandelaren gratis, maar ook andere bezoekers kunnen zich aanmelden. 

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de vertrouwde beurslocatie Expo Houten. Verwacht twee dagen nieuwe kennis op te doen omtrent de allerlaatste ontwikkelingen, ontmoet professionals en vakgenoten die actief zijn in de branche en vergeet de borrel niet na afloop van de eerste beursdag. Registreren kan nu hier.

Congres

Naast de beurs is er ook dit jaar een congres op 9 november, met dit keer als thema ‘To charge or not to charge’ – over de strategie van laden op tankstations. Tevens zullen er door de dag heen diverse workshops en presentaties worden gehouden die interessant zijn voor ondernemers, tankstationketens en wasbedrijven. Meer informatie hierover volgt binnenkort op onze website.

(Foto: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021)

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie voor Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 nu geopend | CarwashPro

Registratie voor Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 nu geopend

De registratie voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 is vanaf nu geopend. Toegang tot de beurs is voor tankstations, oliemaatschappijen, carwashondernemers en brandstofhandelaren gratis, maar ook andere bezoekers kunnen zich aanmelden. 

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de vertrouwde beurslocatie Expo Houten. Verwacht twee dagen nieuwe kennis op te doen omtrent de allerlaatste ontwikkelingen, ontmoet professionals en vakgenoten die actief zijn in de branche en vergeet de borrel niet na afloop van de eerste beursdag. Registreren kan nu hier.

Congres

Naast de beurs is er ook dit jaar een congres op 9 november, met dit keer als thema ‘To charge or not to charge’ – over de strategie van laden op tankstations. Tevens zullen er door de dag heen diverse workshops en presentaties worden gehouden die interessant zijn voor ondernemers, tankstationketens en wasbedrijven. Meer informatie hierover volgt binnenkort op onze website.

(Foto: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021)

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.