Inwoners Terneuzen gratis door de wasstraat vanwege overlast visdiefjes

Stockfoto: Pixabay Foto: Pixabay

Inwoners van Terneuzen konden op kosten van de gemeente de auto laten wassen in de wasstraat van Autowaspark Kuzee. Vanwege de overlast van de visdiefjes – die de auto’s flink onder poepen – mochten de inwoners met een voucher gratis de wasstraat in.

Het ging om een eenmalige actie van de gemeente Terneuzen, die hiermee de overlast van de visdiefjes iets wil verzachten. En daar werd afgelopen weekend door veel mensen dankbaar gebruik van gemaakt, meldt Omroep Zeeland. Tweeduizend vouchers zijn uitgedeeld en van vrijdag 5 tot en met maandag 8 augustus kon er met zo’n voucher gratis gewassen worden.

Ludieke actie

“Gelijk al om half negen vanmorgen stond er een rij van vijftien auto’s”, zegt Samantha Strooband van de gemeente Terneuzen zaterdag tegen Omroep Zeeland. “Het is een ludiek idee met een knipoog. De visdiefjes horen bij Terneuzen. Dus we dachten, laten we het vertrek van de visdiefjes dit jaar op een leuke manier afsluiten. Daar hebben de mensen ook echt wat aan, met een schone auto naar huis.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inwoners Terneuzen gratis door de wasstraat vanwege overlast visdiefjes | CarwashPro

Inwoners Terneuzen gratis door de wasstraat vanwege overlast visdiefjes

Stockfoto: Pixabay Foto: Pixabay

Inwoners van Terneuzen konden op kosten van de gemeente de auto laten wassen in de wasstraat van Autowaspark Kuzee. Vanwege de overlast van de visdiefjes – die de auto’s flink onder poepen – mochten de inwoners met een voucher gratis de wasstraat in.

Het ging om een eenmalige actie van de gemeente Terneuzen, die hiermee de overlast van de visdiefjes iets wil verzachten. En daar werd afgelopen weekend door veel mensen dankbaar gebruik van gemaakt, meldt Omroep Zeeland. Tweeduizend vouchers zijn uitgedeeld en van vrijdag 5 tot en met maandag 8 augustus kon er met zo’n voucher gratis gewassen worden.

Ludieke actie

“Gelijk al om half negen vanmorgen stond er een rij van vijftien auto’s”, zegt Samantha Strooband van de gemeente Terneuzen zaterdag tegen Omroep Zeeland. “Het is een ludiek idee met een knipoog. De visdiefjes horen bij Terneuzen. Dus we dachten, laten we het vertrek van de visdiefjes dit jaar op een leuke manier afsluiten. Daar hebben de mensen ook echt wat aan, met een schone auto naar huis.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.