Samenwerking Autowas- en Poetsbedrijven met Rijscholen

Actie BOVAG levert ruim negentig samenwerkingen tussen autowasbedrijven en rijscholen op

Actie BOVAG levert ruim negentig samenwerkingen tussen autowasbedrijven en rijscholen op Foto: Pxhere

De samenwerking die BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven en BOVAG Rijscholen vorige zomer aangingen, heeft geresulteerd in meer dan negentig autowasvestigingen met een speciaal aanbod voor rijscholen, zoals een abonnement voor rijschoolhouders, een waspas of vouchers. De actie loopt nu ten einde en BOVAG wil het initiatief evalueren met ondernemers die hebben meegedaan. 

De actie tussen BOVAG Rijscholen en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is ontstaan om beginnende autobestuurders al tijdens de opleiding te laten ervaren hoe het is om met de auto door een wasstraat te gaan. Rijscholen konden het afgelopen jaar de vestigingen van alle deelnemende autowasbedrijven vinden op de website van BOVAG, en zelf contact opnemen. De autowasbedrijven mochten het aanbod voor de rijschool zelf samenstellen. Dat kon een speciaal abonnement voor rijschoolhouders zijn tegen een gereduceerd tarief, een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten of vouchers.

Evaluatie

Afhankelijk van de uitkomsten van de evaluatie, wordt het initiatief voortgezet. Is de actie voor beide partijen een succes, dan krijgt het een vervolg. BOVAG vraagt ondernemers die mee hebben gedaan om voor woensdag 31 augustus een reactie te sturen naar rijscholen@bovag.nl.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Actie BOVAG levert ruim negentig samenwerkingen tussen autowasbedrijven en rijscholen op | CarwashPro
Samenwerking Autowas- en Poetsbedrijven met Rijscholen

Actie BOVAG levert ruim negentig samenwerkingen tussen autowasbedrijven en rijscholen op

Actie BOVAG levert ruim negentig samenwerkingen tussen autowasbedrijven en rijscholen op Foto: Pxhere

De samenwerking die BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven en BOVAG Rijscholen vorige zomer aangingen, heeft geresulteerd in meer dan negentig autowasvestigingen met een speciaal aanbod voor rijscholen, zoals een abonnement voor rijschoolhouders, een waspas of vouchers. De actie loopt nu ten einde en BOVAG wil het initiatief evalueren met ondernemers die hebben meegedaan. 

De actie tussen BOVAG Rijscholen en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is ontstaan om beginnende autobestuurders al tijdens de opleiding te laten ervaren hoe het is om met de auto door een wasstraat te gaan. Rijscholen konden het afgelopen jaar de vestigingen van alle deelnemende autowasbedrijven vinden op de website van BOVAG, en zelf contact opnemen. De autowasbedrijven mochten het aanbod voor de rijschool zelf samenstellen. Dat kon een speciaal abonnement voor rijschoolhouders zijn tegen een gereduceerd tarief, een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten of vouchers.

Evaluatie

Afhankelijk van de uitkomsten van de evaluatie, wordt het initiatief voortgezet. Is de actie voor beide partijen een succes, dan krijgt het een vervolg. BOVAG vraagt ondernemers die mee hebben gedaan om voor woensdag 31 augustus een reactie te sturen naar rijscholen@bovag.nl.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.