UTA Edenred gaat samenwerking aan met TRAVIS Road

Door het nieuwe partnerschap breidt UTA Edenred zijn aanbod uit op het gebied van voertuigreiniging Foto: UTA Edenred (gettyimages/welcomia)

De Europese aanbieder van tank- en mobiliteitspassen UTA Edenred breidt zijn Europese acceptatienetwerk uit door een partnerschap aan te gaan met het TRAVIS Road Services-boekingsplatform. UTA Edenred-klanten krijgen er 1350 servicepartners in 17 Europese landen bij, waar zij UTA Plus Services kunnen boeken, zoals het wassen van voertuigen, het reinigen van tanks, het parkeren van vrachtwagens en het laten uitvoeren van reparaties.

Met behulp van het UTA kaartensysteem kunnen aangesloten klanten bij meer dan 70.000 acceptatiepunten in 40 Europese landen merkonafhankelijk en zonder contant geld tanken en van verdere verzorging onderweg gebruik maken. Lukas Schneider, Chief Strategic Partnerships Officer bij UTA Edenred: “Transportbedrijven en expediteurs hebben voortdurend te maken met de uitdaging om geschikte servicelocaties in Europa te vinden en in hun routeplanning te verwerken. Door ons partnerschap met TRAVIS Road Services kunnen we onze klanten nu toegang bieden tot een collectief netwerk van ongeveer 73.000 acceptatiepunten in Europa. Dit helpt onze klanten tijd te besparen, lange omwegen te vermijden en kostbare uitvaltijd in hun dagelijkse activiteiten tot een minimum te beperken.”

Toegang tot boekingsplatform

TRAVIS Road Services is een boekingsplatform voor wegendiensten voor vrachtwagens in Europa. TRAVIS-klanten kunnen gebruik maken van diensten als de wasstraat, tankreiniging, parkeerplaatsen en reparatiediensten. Jochem de Graaf, COO van TRAVIS Road Services: “Vanuit deze samenwerking kunnen we transportbedrijven nóg meer gemak bieden. Naast een uitgebreid servicenetwerk hebben UTA Edenred-klanten onmiddellijk toegang tot het boekingsplatform van TRAVIS Road Services om snel en efficiënt de gewenste diensten te vinden, te plannen en te regelen.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

UTA Edenred gaat samenwerking aan met TRAVIS Road | CarwashPro

UTA Edenred gaat samenwerking aan met TRAVIS Road

Door het nieuwe partnerschap breidt UTA Edenred zijn aanbod uit op het gebied van voertuigreiniging Foto: UTA Edenred (gettyimages/welcomia)

De Europese aanbieder van tank- en mobiliteitspassen UTA Edenred breidt zijn Europese acceptatienetwerk uit door een partnerschap aan te gaan met het TRAVIS Road Services-boekingsplatform. UTA Edenred-klanten krijgen er 1350 servicepartners in 17 Europese landen bij, waar zij UTA Plus Services kunnen boeken, zoals het wassen van voertuigen, het reinigen van tanks, het parkeren van vrachtwagens en het laten uitvoeren van reparaties.

Met behulp van het UTA kaartensysteem kunnen aangesloten klanten bij meer dan 70.000 acceptatiepunten in 40 Europese landen merkonafhankelijk en zonder contant geld tanken en van verdere verzorging onderweg gebruik maken. Lukas Schneider, Chief Strategic Partnerships Officer bij UTA Edenred: “Transportbedrijven en expediteurs hebben voortdurend te maken met de uitdaging om geschikte servicelocaties in Europa te vinden en in hun routeplanning te verwerken. Door ons partnerschap met TRAVIS Road Services kunnen we onze klanten nu toegang bieden tot een collectief netwerk van ongeveer 73.000 acceptatiepunten in Europa. Dit helpt onze klanten tijd te besparen, lange omwegen te vermijden en kostbare uitvaltijd in hun dagelijkse activiteiten tot een minimum te beperken.”

Toegang tot boekingsplatform

TRAVIS Road Services is een boekingsplatform voor wegendiensten voor vrachtwagens in Europa. TRAVIS-klanten kunnen gebruik maken van diensten als de wasstraat, tankreiniging, parkeerplaatsen en reparatiediensten. Jochem de Graaf, COO van TRAVIS Road Services: “Vanuit deze samenwerking kunnen we transportbedrijven nóg meer gemak bieden. Naast een uitgebreid servicenetwerk hebben UTA Edenred-klanten onmiddellijk toegang tot het boekingsplatform van TRAVIS Road Services om snel en efficiënt de gewenste diensten te vinden, te plannen en te regelen.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.