OK-tankstation Rotterdam TSG

TSG: ondernemers zien verdienmodel in plaatsen van meer autowasfaciliteiten

Het OK-tankstation in Prins Alexander is onlangs voorzien van een nieuwe rollover van het type Kärcher KleanStar iQ Foto's: TSG

TSG Wash timmert hard aan de weg en heeft onlangs weer meerdere tankstations voorzien van nieuwe rollovers en wasboxen. De meest recente locatie is Shell Baarle Hertog, waar TSG onlangs een Kärcher KleanStar-rollover met de Charlie CarwashPay betaaloplossing opleverde.

Daarnaast is het OK-tankstation in Prins Alexander in Rotterdam voorzien van een nieuwe rollover van het type Kärcher KleanStar iQ en twee compacte Kärcher SBOB selfwash-wasboxen met powerfoam. De Kärcher SBOB is een nieuwe introductie in de markt, special ontwikkelt voor locaties met een beperkte wasruimte. Hiermee is de ondernemer in staat om met een compacte oplossing toch een hoogwaardige wasbox te plaatsen, zegt TSG. Beide wasinstallaties werken eveneens met de Charlie betaaloplossingen, namelijk de CarwashPay -en SelfwashPay.

Onder het cloud platform Charlie van TSG worden meerdere innovatieve betaaloplossingen ontwikkeld, waarbij de meest recente betaalmogelijkheden mogelijk zijn. Dat kan naast de CarwashPay en de SelfwashPay bijvoorbeeld een koppeling zijn op de koffiemachines met CoffeePay, VacuumPay, AirPay of andere betaaloplossingen binnen de tankstationbranche.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De meest recente locatie is Shell Baarle Hertog, waar TSG onlangs een Kärcher KleanStar-rollover opleverde.

Meer autowasfaciliteiten op eigen terrein

TSG ziet een groei in de waswereld. Veel ondernemers zien een verdienmodel in het plaatsen van meer autowasfaciliteiten, aldus TSG. Steeds meer tankstationhouders die nog ruimte hebben op hun terrein kiezen er daarom voor om wasboxen of een extra rollover erbij te plaatsen. Daarnaast ziet het bedrijf een toenemende professionalisering in het autowassen, waardoor er meer behoefte is aan data en controle op de bedrijfsprocessen en digitalisering. Aan de hand van de data van CharliePay kunnen ondernemers ook bepaalde kortingsvouchers voor de klanten creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantloyaliteit, zegt TSG.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het Gulf-tankstation aan de Josselin de Jonglaan in Rotterdam heeft nu een Kärcher KleanStar-rollover.

Het Gulf-tankstation aan de Josselin de Jonglaan in Rotterdam heeft nu een Kärcher KleanStar-rollover en drie Kärcher SBMU Selfwash-wasboxen, waarvan twee overdekt en één buiten. Met ook hier Powerfoam en Charlie CarwashPay en SelfwashPay Ook bij een BP-tankstation in Amsterdam is een nieuwe Kärcher KleanStar-rollover met Charlie CarwashPay geplaatst. En een Gulf tankstation in Berlikum telt twee nieuwe Kärcher SBMB-wasboxen met Charlie SelfwashPay.

Verschuiving naar onbemand en contactloos

TSG ondervindt steeds meer vraag naar de eigen betaaloplossingen. Dit heeft te maken met een verschuiving naar onbemande waslocaties en een toename van contactloos betalen. Afhankelijk van het apparaat dat wordt geplaatst, kunnen klanten met CarwashPay, Charlie Pay en SelfwashPay zelf de betaling doen. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden zoals de VacuumPay, AirPay en voor de koffiemachine de CoffeePay. Deze betaaloplossingen zijn volgens TSG voor ondernemers erg interessant, omdat je daarmee central inzage hebt in alle salesdata, controle hebt over je business en minder afhankelijk bent van personeel of openingstijden van bijvoorbeeld de tankshop.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG: ondernemers zien verdienmodel in plaatsen van meer autowasfaciliteiten | CarwashPro
OK-tankstation Rotterdam TSG

TSG: ondernemers zien verdienmodel in plaatsen van meer autowasfaciliteiten

Het OK-tankstation in Prins Alexander is onlangs voorzien van een nieuwe rollover van het type Kärcher KleanStar iQ Foto's: TSG

TSG Wash timmert hard aan de weg en heeft onlangs weer meerdere tankstations voorzien van nieuwe rollovers en wasboxen. De meest recente locatie is Shell Baarle Hertog, waar TSG onlangs een Kärcher KleanStar-rollover met de Charlie CarwashPay betaaloplossing opleverde.

Daarnaast is het OK-tankstation in Prins Alexander in Rotterdam voorzien van een nieuwe rollover van het type Kärcher KleanStar iQ en twee compacte Kärcher SBOB selfwash-wasboxen met powerfoam. De Kärcher SBOB is een nieuwe introductie in de markt, special ontwikkelt voor locaties met een beperkte wasruimte. Hiermee is de ondernemer in staat om met een compacte oplossing toch een hoogwaardige wasbox te plaatsen, zegt TSG. Beide wasinstallaties werken eveneens met de Charlie betaaloplossingen, namelijk de CarwashPay -en SelfwashPay.

Onder het cloud platform Charlie van TSG worden meerdere innovatieve betaaloplossingen ontwikkeld, waarbij de meest recente betaalmogelijkheden mogelijk zijn. Dat kan naast de CarwashPay en de SelfwashPay bijvoorbeeld een koppeling zijn op de koffiemachines met CoffeePay, VacuumPay, AirPay of andere betaaloplossingen binnen de tankstationbranche.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De meest recente locatie is Shell Baarle Hertog, waar TSG onlangs een Kärcher KleanStar-rollover opleverde.

Meer autowasfaciliteiten op eigen terrein

TSG ziet een groei in de waswereld. Veel ondernemers zien een verdienmodel in het plaatsen van meer autowasfaciliteiten, aldus TSG. Steeds meer tankstationhouders die nog ruimte hebben op hun terrein kiezen er daarom voor om wasboxen of een extra rollover erbij te plaatsen. Daarnaast ziet het bedrijf een toenemende professionalisering in het autowassen, waardoor er meer behoefte is aan data en controle op de bedrijfsprocessen en digitalisering. Aan de hand van de data van CharliePay kunnen ondernemers ook bepaalde kortingsvouchers voor de klanten creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantloyaliteit, zegt TSG.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het Gulf-tankstation aan de Josselin de Jonglaan in Rotterdam heeft nu een Kärcher KleanStar-rollover.

Het Gulf-tankstation aan de Josselin de Jonglaan in Rotterdam heeft nu een Kärcher KleanStar-rollover en drie Kärcher SBMU Selfwash-wasboxen, waarvan twee overdekt en één buiten. Met ook hier Powerfoam en Charlie CarwashPay en SelfwashPay Ook bij een BP-tankstation in Amsterdam is een nieuwe Kärcher KleanStar-rollover met Charlie CarwashPay geplaatst. En een Gulf tankstation in Berlikum telt twee nieuwe Kärcher SBMB-wasboxen met Charlie SelfwashPay.

Verschuiving naar onbemand en contactloos

TSG ondervindt steeds meer vraag naar de eigen betaaloplossingen. Dit heeft te maken met een verschuiving naar onbemande waslocaties en een toename van contactloos betalen. Afhankelijk van het apparaat dat wordt geplaatst, kunnen klanten met CarwashPay, Charlie Pay en SelfwashPay zelf de betaling doen. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden zoals de VacuumPay, AirPay en voor de koffiemachine de CoffeePay. Deze betaaloplossingen zijn volgens TSG voor ondernemers erg interessant, omdat je daarmee central inzage hebt in alle salesdata, controle hebt over je business en minder afhankelijk bent van personeel of openingstijden van bijvoorbeeld de tankshop.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.