WinterWasWeken in teken van schone auto in de wintermaanden

De WinterWasWeken zijn begin januari van start gegaan Foto: Unsplash

BOVAG houdt de hele maand januari 2023 de WinterWasWeken, om consumenten duidelijk te maken dat autowassen of poetsen in de winter noodzakelijk is. Autowas- en poetsbedrijven kunnen hieraan meedoen en zo meer klanten aantrekken, aldus de brancheorganisatie. 

“De WinterWasWeken zijn een slimme marketingtool om meer klanten naar de autowasstraat of het autopoetsbedrijf te trekken en de klantendatabase uit te breiden”, stelt de BOVAG. “Een schone auto verbetert nu eenmaal de zichtbaarheid in het verkeer. Een must tijdens de donkere wintermaanden. Dus weg met die vieze koplampen en ruiten.”

Kans op prijzen

Tijdens de WinterWasWeken – die van 1 tot 31 januari 2023 worden gehouden – maakt elke klant die zijn of haar auto komt wassen of poetsen kans op prijzen, zoals weekendjes weg en dagjes uit. Ook reikt BOVAG een ‘superhoofdprijs’ uit.

Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Daarin zijn gratis kanskaarten, een eigen deelnamepagina op de actiesite van BOVAG, promotiemateriaal voor de eigen locatie en een digitale mediakit inbegrepen. BOVAG zorgt daarnaast voor landelijke communicatie op radio en social media.

Lees ook:

Het is bijna zover… Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WinterWasWeken in teken van schone auto in de wintermaanden | CarwashPro

WinterWasWeken in teken van schone auto in de wintermaanden

De WinterWasWeken zijn begin januari van start gegaan Foto: Unsplash

BOVAG houdt de hele maand januari 2023 de WinterWasWeken, om consumenten duidelijk te maken dat autowassen of poetsen in de winter noodzakelijk is. Autowas- en poetsbedrijven kunnen hieraan meedoen en zo meer klanten aantrekken, aldus de brancheorganisatie. 

“De WinterWasWeken zijn een slimme marketingtool om meer klanten naar de autowasstraat of het autopoetsbedrijf te trekken en de klantendatabase uit te breiden”, stelt de BOVAG. “Een schone auto verbetert nu eenmaal de zichtbaarheid in het verkeer. Een must tijdens de donkere wintermaanden. Dus weg met die vieze koplampen en ruiten.”

Kans op prijzen

Tijdens de WinterWasWeken – die van 1 tot 31 januari 2023 worden gehouden – maakt elke klant die zijn of haar auto komt wassen of poetsen kans op prijzen, zoals weekendjes weg en dagjes uit. Ook reikt BOVAG een ‘superhoofdprijs’ uit.

Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Daarin zijn gratis kanskaarten, een eigen deelnamepagina op de actiesite van BOVAG, promotiemateriaal voor de eigen locatie en een digitale mediakit inbegrepen. BOVAG zorgt daarnaast voor landelijke communicatie op radio en social media.

Lees ook:

Het is bijna zover… Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.