Partner

Color Sensation Foam van Caramba biedt groene beleving in de wasbox

Met zijn hoge schuimcapaciteit zorgt de Color Sensation Foam voor een extra belevingsfactor Foto: Caramba

Caramba Nederland brengt een nieuw kleurschuim op de markt en maakt daarmee het zelfwassen tot een kleurrijke belevenis. De groene Color Sensation Foam biedt de klant een visuele highlight tijdens het reinigen. Daarnaast zorgt de frisse, fruitige geur van het schuim ook voor een aangename geur in de wasboxen.

Dit nieuwe product van Caramba heeft een zeer hoge schuimcapaciteit met een mooi stabiel schuimbeeld en zorgt voor een zachte en verzorgende reiniging van het lakwerk. Het schuim laat geen resten achter en is makkelijk af te spoelen.

Color Sensation Foam is vanaf nu verkrijgbaar bij Caramba Nederland in een 25 liter verpakking met artikelnummer 8322190025. Meer informatie over dit product kan worden opgevraagd via het telefoonnummer +31 (0)592-345161 en via een e-mail naar info@carambanederland.nl.

Lees ook:

Caramba

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Color Sensation Foam van Caramba biedt groene beleving in de wasbox | CarwashPro
Partner

Color Sensation Foam van Caramba biedt groene beleving in de wasbox

Met zijn hoge schuimcapaciteit zorgt de Color Sensation Foam voor een extra belevingsfactor Foto: Caramba

Caramba Nederland brengt een nieuw kleurschuim op de markt en maakt daarmee het zelfwassen tot een kleurrijke belevenis. De groene Color Sensation Foam biedt de klant een visuele highlight tijdens het reinigen. Daarnaast zorgt de frisse, fruitige geur van het schuim ook voor een aangename geur in de wasboxen.

Dit nieuwe product van Caramba heeft een zeer hoge schuimcapaciteit met een mooi stabiel schuimbeeld en zorgt voor een zachte en verzorgende reiniging van het lakwerk. Het schuim laat geen resten achter en is makkelijk af te spoelen.

Color Sensation Foam is vanaf nu verkrijgbaar bij Caramba Nederland in een 25 liter verpakking met artikelnummer 8322190025. Meer informatie over dit product kan worden opgevraagd via het telefoonnummer +31 (0)592-345161 en via een e-mail naar info@carambanederland.nl.

Lees ook:

Caramba

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.