Partner

CarBax zet in op selfservice dispensers in de wasbox

De dispensers zijn een aanvulling op het selfservice wassen Foto's: CarBax

CarBax, de Slowaakse fabrikant van wastechniek voor selfservice wasboxen, brengt twee zelfbedieningsautomaten onder de aandacht. Met de CarBax Cloth Dispenser kunnen klanten eenvoudig de juiste poetsdoeken kiezen voor het schoonmaken van de auto en met de Dispenser 4 daar het juiste reinigingsmiddel aan toevoegen.

De CarBax Dispenser 4-automaat is een oplossing die vorig jaar al werd gepresenteerd op de SAB autobeurs in Boekarest. Deze selfservice wasmiddelen-dispenser is ontworpen om klanten een gemakkelijke manier te bieden om hun auto schoon te maken. Met de keuze uit vier verschillende beschikbare reinigingsproducten, waaronder een reiniger voor plastic oppervlakken, revitaliserende middelen voor banden, ruitenreiniger en een luchtverfrisser.

“De geleverde reinigingsproducten worden zorgvuldig geselecteerd door de CarBax Chemical-afdeling, die een grondig selectieproces uitvoert en elk product grondig test om ervoor te zorgen dat het apparatuur de beste reinigingsresultaten levert”, legt het bedrijf uit.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Bij de CarBax Dispenser 4 is er keuze uit vier verschillende reinigingsmiddelen.

Allerlei soorten schoonmaakdoeken

De CarBax Cloth Dispenser is een apparaat dat bij de wasstraat of het tankstation kan worden geïnstalleerd om klanten gemakkelijk toegang te geven tot allerlei soorten schoonmaakdoeken. Waaronder papieren-, synthetische- of zeemdoeken. De doeken kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Waaronder het aanbrengen van reinigingsproducten voor interieur- en exterieurverzorging, het drogen van oppervlakken en het verwijderen van stof.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De CarBax Cloth Dispenser heeft zowel papieren als synthetische doeken.

Voor beide dispensers geldt dat de klant kan kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder een elektronische muntproever, een betaalautomaat en het klantenkaartsysteem. Daarnaast zijn beide apparaten op afstand uit te lezen en aan te sturen via internet, waardoor ondernemers de statistieken kunnen bekijken en apparaatinstellingen kunnen configureren vanaf een mobiel apparaat of computer zonder fysiek aanwezig te zijn. Bovendien is de add-on ‘ANTIVANDAL KIT’ beschikbaar als optie om de veiligheid van het apparaat te verhogen en inbraak te voorkomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax zet in op selfservice dispensers in de wasbox | CarwashPro
Partner

CarBax zet in op selfservice dispensers in de wasbox

De dispensers zijn een aanvulling op het selfservice wassen Foto's: CarBax

CarBax, de Slowaakse fabrikant van wastechniek voor selfservice wasboxen, brengt twee zelfbedieningsautomaten onder de aandacht. Met de CarBax Cloth Dispenser kunnen klanten eenvoudig de juiste poetsdoeken kiezen voor het schoonmaken van de auto en met de Dispenser 4 daar het juiste reinigingsmiddel aan toevoegen.

De CarBax Dispenser 4-automaat is een oplossing die vorig jaar al werd gepresenteerd op de SAB autobeurs in Boekarest. Deze selfservice wasmiddelen-dispenser is ontworpen om klanten een gemakkelijke manier te bieden om hun auto schoon te maken. Met de keuze uit vier verschillende beschikbare reinigingsproducten, waaronder een reiniger voor plastic oppervlakken, revitaliserende middelen voor banden, ruitenreiniger en een luchtverfrisser.

“De geleverde reinigingsproducten worden zorgvuldig geselecteerd door de CarBax Chemical-afdeling, die een grondig selectieproces uitvoert en elk product grondig test om ervoor te zorgen dat het apparatuur de beste reinigingsresultaten levert”, legt het bedrijf uit.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Bij de CarBax Dispenser 4 is er keuze uit vier verschillende reinigingsmiddelen.

Allerlei soorten schoonmaakdoeken

De CarBax Cloth Dispenser is een apparaat dat bij de wasstraat of het tankstation kan worden geïnstalleerd om klanten gemakkelijk toegang te geven tot allerlei soorten schoonmaakdoeken. Waaronder papieren-, synthetische- of zeemdoeken. De doeken kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Waaronder het aanbrengen van reinigingsproducten voor interieur- en exterieurverzorging, het drogen van oppervlakken en het verwijderen van stof.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De CarBax Cloth Dispenser heeft zowel papieren als synthetische doeken.

Voor beide dispensers geldt dat de klant kan kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder een elektronische muntproever, een betaalautomaat en het klantenkaartsysteem. Daarnaast zijn beide apparaten op afstand uit te lezen en aan te sturen via internet, waardoor ondernemers de statistieken kunnen bekijken en apparaatinstellingen kunnen configureren vanaf een mobiel apparaat of computer zonder fysiek aanwezig te zijn. Bovendien is de add-on ‘ANTIVANDAL KIT’ beschikbaar als optie om de veiligheid van het apparaat te verhogen en inbraak te voorkomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.