Naar de wasstraat

Oproep gemeente Zoetermeer: ‘Was de auto in de wasstraat’

Help het water schoon te houden en was de auto in de wasstraat Foto: Shutterstock

Gemeente Zoetermeer roept inwoners op om de auto niet zelf voor de deur te wassen, maar naar een autowasstraat te gaan. ‘Help mee om ons water schoon en gezond te houden’, luidt de boodschap.

In het kader van de campagne de Week van Ons Water – waarin bewustwording rondom het thema waterkwaliteit centraal staat – deelt gemeente Zoetermeer deze boodschap op social media. “Als je je auto voor de deur wast, komen de schoonmaakmiddelen en het vieze water via de straatputten rechtstreeks in onze beken en rivieren terecht. En wist je dat hier ons drinkwater van wordt gemaakt? Heel belangrijk dus om ons water schoon en gezond te houden en de auto te wassen in de wasstraat.”

Wateractiviteiten

Tijdens de Week van Ons Water worden tot en met zondag 14 mei door heel Nederland wateractiviteiten georganiseerd. Vanuit dit programma wordt met name aandacht besteed aan (voldoende) schoon water en duurzaam gebruik van water in en om het huis.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oproep gemeente Zoetermeer: ‘Was de auto in de wasstraat’ | CarwashPro
Naar de wasstraat

Oproep gemeente Zoetermeer: ‘Was de auto in de wasstraat’

Help het water schoon te houden en was de auto in de wasstraat Foto: Shutterstock

Gemeente Zoetermeer roept inwoners op om de auto niet zelf voor de deur te wassen, maar naar een autowasstraat te gaan. ‘Help mee om ons water schoon en gezond te houden’, luidt de boodschap.

In het kader van de campagne de Week van Ons Water – waarin bewustwording rondom het thema waterkwaliteit centraal staat – deelt gemeente Zoetermeer deze boodschap op social media. “Als je je auto voor de deur wast, komen de schoonmaakmiddelen en het vieze water via de straatputten rechtstreeks in onze beken en rivieren terecht. En wist je dat hier ons drinkwater van wordt gemaakt? Heel belangrijk dus om ons water schoon en gezond te houden en de auto te wassen in de wasstraat.”

Wateractiviteiten

Tijdens de Week van Ons Water worden tot en met zondag 14 mei door heel Nederland wateractiviteiten georganiseerd. Vanuit dit programma wordt met name aandacht besteed aan (voldoende) schoon water en duurzaam gebruik van water in en om het huis.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.