Partner

Nieuwe washallen voor garage Louwman Mercedes-Benz in Tilburg

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg zijn twee nieuwe washallen gerealiseerd. Voor dit project werd aan de bestaande garage een extra uitbouw geplaatst. Cleanbuild leverde en monteerde de Cleanpanel-wandpanelen en Cleandoor-deuren en Mesa Coatings heeft de vloer gelegd. 

“Gemak staat voorop. Door het unieke kliksysteem zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren”, aldus Cleanbuild. Bij dit project werden de wanden voor de wasstraat op de grond geplaatst. De panelen zijn op maat geproduceerd. “Dit betekent een specificatie op maat, geen extra arbeid, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Eenvoudig te reinigen

Door het gebruik van Cleandoor-deuren zijn de washallen ook prima bereikbaar vanuit de garage. Er is een deur geplaatst tussen de twee washallen en nog een andere deur tussen de washal en de garage. Cleanbuild zegt daarover: “Cleandoor-deuren zijn – net als onze panelen – sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen. In ruimtes met hoge hygiëne-eisen zijn de kunststof deuren van Cleanbuild daarom een uitkomst”.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe washallen voor garage Louwman Mercedes-Benz in Tilburg | CarwashPro
Partner

Nieuwe washallen voor garage Louwman Mercedes-Benz in Tilburg

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Bij Louwman Mercedes-Benz in Tilburg zijn twee nieuwe washallen gerealiseerd. Voor dit project werd aan de bestaande garage een extra uitbouw geplaatst. Cleanbuild leverde en monteerde de Cleanpanel-wandpanelen en Cleandoor-deuren en Mesa Coatings heeft de vloer gelegd. 

“Gemak staat voorop. Door het unieke kliksysteem zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren”, aldus Cleanbuild. Bij dit project werden de wanden voor de wasstraat op de grond geplaatst. De panelen zijn op maat geproduceerd. “Dit betekent een specificatie op maat, geen extra arbeid, geen rest- en afvalstukken en dus efficiënter bouwen.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Eenvoudig te reinigen

Door het gebruik van Cleandoor-deuren zijn de washallen ook prima bereikbaar vanuit de garage. Er is een deur geplaatst tussen de twee washallen en nog een andere deur tussen de washal en de garage. Cleanbuild zegt daarover: “Cleandoor-deuren zijn – net als onze panelen – sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. De deuren zijn uv-bestendig, vochtbestendig en bestand tegen chemicaliën in desinfectie- en schoonmaakmiddelen. In ruimtes met hoge hygiëne-eisen zijn de kunststof deuren van Cleanbuild daarom een uitkomst”.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.