M'Wash

Nieuwe M’Wash2 rollover van Istobal: ‘Onderscheidende look’

Op de Tankstelle & Mittelstand in Essen Foto: Casanova & Carbonell Comunicación

De Spaanse fabrikant van wasinstallaties Istobal presenteerde onlangs het nieuwe type rollover M’Wash2 op de tankstationbeurs in Essen. Met de nieuwe M’Wash-productlijn voorziet Istobal ‘in de eisen van het professioneel autowassen’.

De M’Wash2 rollover heeft de mogelijkheid om tot vijftien wasprogramma’s voor de klant aan te bieden. Opties als chemische voorwas en roterende hogedruksproeiers verhogen volgens Istobal de waskwaliteit.

“Het consistente gebruik van frequentieomvormers voor de aansturing van de aandrijvingen zorgt voor een volledig was- en droogproces. Geoptimaliseerde spuitmonden leveren een effectieve schuimlaag over het gehele voertuigoppervlak. Ook kenmerkt de lijn zich door een verbeterde hellingshoek van de borstels, opties voor hogedruk-voorwas en wielwas en een geoptimaliseerd droogproces met verminderde geluidsdruk”, aldus Istobal.

Bij de nieuwe M’Wash2 is ook de merkuitstraling vrij te bepalen. Van het kleurontwerp van de systemen tot de bekledingen en toepassingen, in combinatie met de lichtcomponenten.

Het bedrijf

Istobal exporteert zijn producten naar meer dan tachtig landen en werkt met een uitgebreid netwerk van distributeurs over de hele wereld. Vanuit Nederland is EenzetCarwash de distributeur van Istobal-wasinstallaties.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe M’Wash2 rollover van Istobal: ‘Onderscheidende look’ | CarwashPro
M'Wash

Nieuwe M’Wash2 rollover van Istobal: ‘Onderscheidende look’

Op de Tankstelle & Mittelstand in Essen Foto: Casanova & Carbonell Comunicación

De Spaanse fabrikant van wasinstallaties Istobal presenteerde onlangs het nieuwe type rollover M’Wash2 op de tankstationbeurs in Essen. Met de nieuwe M’Wash-productlijn voorziet Istobal ‘in de eisen van het professioneel autowassen’.

De M’Wash2 rollover heeft de mogelijkheid om tot vijftien wasprogramma’s voor de klant aan te bieden. Opties als chemische voorwas en roterende hogedruksproeiers verhogen volgens Istobal de waskwaliteit.

“Het consistente gebruik van frequentieomvormers voor de aansturing van de aandrijvingen zorgt voor een volledig was- en droogproces. Geoptimaliseerde spuitmonden leveren een effectieve schuimlaag over het gehele voertuigoppervlak. Ook kenmerkt de lijn zich door een verbeterde hellingshoek van de borstels, opties voor hogedruk-voorwas en wielwas en een geoptimaliseerd droogproces met verminderde geluidsdruk”, aldus Istobal.

Bij de nieuwe M’Wash2 is ook de merkuitstraling vrij te bepalen. Van het kleurontwerp van de systemen tot de bekledingen en toepassingen, in combinatie met de lichtcomponenten.

Het bedrijf

Istobal exporteert zijn producten naar meer dan tachtig landen en werkt met een uitgebreid netwerk van distributeurs over de hele wereld. Vanuit Nederland is EenzetCarwash de distributeur van Istobal-wasinstallaties.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.