Netwerk uitbreiden

Mesa Coatings komt naar Car Wash Show Europe: ‘Nieuwe mensen ontmoeten’

Mesa Coatings presenteert op CWSE het MesaFast Heavy Duty vloersysteem Foto's: Mesa Coatings

Ook Mesa Coatings is in september aanwezig op de beurs van Car Wash Show Europe. De leverancier in duurzame vloer- en wandsystemen zal onder andere het MesaFast Heavy Duty vloersysteem presenteren, door monsterplaten te laten zien en filmpjes en foto’s te tonen.

Welke producten gaan jullie presenteren op de beurs?
Kim Wouters van Mesa Coatings: “Wij gaan ons MesaFast Heavy Duty vloersysteem presenteren op de beurs. Dit is het vloersysteem dat wij voornamelijk in de carwash-, tankstation- en automotive sector toepassen. Het grote voordeel van dit vloersysteem is dat het snel gelegd wordt en snel droogt. We kunnen projecten binnen één dag uitvoeren, dus is er sprake van minimale omzetderving. Verder is dit vloersysteem mechanisch en chemisch belastbaar, hygiënisch en veilig. Wij gaat dit vloersysteem presenteren door monsterplaten te laten zien en filmpjes en foto’s te tonen. Daarnaast zullen we ook onze epoxy vloersystemen zoals onze Gietvloer en Floorcoat meenemen op monsterplaten om te laten zien.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Een project met nieuwe wasboxen waar Mesa Coatings onlangs bij betrokken is geweest.
Een recent project met een rollover.

Wat zijn de verwachtingen van Car Wash Show Europe 2023? 
“Onze verwachting is dat het een goede en drukbezochte beurs gaat worden, waarbij we veel bekenden weer eens zullen spreken en ook nieuwe mensen leren kennen. Dat zijn ook de voornaamste redenen dat wij deelnemen aan deze beurs. Daarnaast hopen wij natuurlijk vanuit de beurs wat afspraken in te plannen met nieuwe klanten die op zoek zijn naar een oplossing voor de vloer.”

Lees ook: 

Car Wash Show Europe is dit jaar op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam. Benieuwd welke exposanten er nog meer aanwezig zijn op de beurs? Bekijk hier het overzicht. Toegang tot Car Wash Show Europe is gratis, meld je vandaag nog aan!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.