Meer bekendheid

Excellent Panel presenteert kunststof wandsystemen tijdens CWSE

De panelen van Excellent Panel hebben een hoge chemische resistentie en zijn daardoor onderhoudsarm Foto's: Excellent Panel

Excellent Panel is redelijk nieuw in de branche en komt naar Car Wash Show Europe om meer bekendheid te creëren als producent van kunststof wandsystemen. “Kunststof panelen worden nog niet overal toegepast, en kunnen een goed alternatief zijn.”

Excellent Panel bestaat als merk anderhalf jaar en maakt onderdeel uit van Profextru Productie B.V, één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. De kunststof wand- en plafondpanelen van Excellent Panel zijn bestemd voor wasstraten, wasboxen en rollovers, en worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Hardenberg. “Hierdoor zijn de panelen in meerdere RAL kleuren leverbaar, kunnen we op projectlengte leveren en snelle levertijden garanderen”, aldus het bedrijf.

Tijdens Car Wash Show Europe ligt de focus op de wandsystemen voor de car- & truckwash industrie, met een uitgebreid assortiment kunststof wand- en plafondsystemen in verschillende kleuren.

De USP’s waar op de beurs extra aandacht voor zal zijn:

  • Duurzaamheid & lange levensduur: “De kunststof panelen gaan langer mee dan traditionele materialen en staan garant voor een lange levensduur.”
  • Hygiëne & reinigingsgemak: “Een speciale toplaag zorgt voor een glad oppervlak en daarmee een hoge mate van reinigingsgemak, de panelen hebben een hoge chemische resistentie en zijn daardoor onderhoudsarm.”
  • Installatiegemak: “De kunststof panelen zijn licht van gewicht en dankzij een unieke klikverbinding zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren.”
  • Geen corrosie: “Er zijn geen metaalsoorten verwerkt, de wand- en plafondpanelen bestaand volledig uit kunststof.”
  • Uitstraling: “Met de kunststof panelen van Excellent Panel kan er eenvoudig en snel een schone, moderne en professionele uitstraling worden gecreëerd.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Een van de rollover-projecten waarbij het wandsysteem van Excellent Panel is toegepast.
Ook bij Carwash XL Coevorden zitten de panelen er netjes in.

Car Wash Show Europe

Car Wash Show Europe is op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van autowassen, innovaties binnen de branche, nieuwe producten en interessante partijen. Meld je dan hier aan!

Benieuwd welke exposanten er nog meer aanwezig zullen zijn op de beurs? Bekijk hier het overzicht. Naast de beurs heeft Car Wash Show Europe een vol programma met kennissessies, is er een Innovation Alley en zijn er meerdere netwerkruimtes om bij te praten met bekende branchegenoten en nieuwe klanten. Mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Excellent Panel presenteert kunststof wandsystemen tijdens CWSE | CarwashPro
Meer bekendheid

Excellent Panel presenteert kunststof wandsystemen tijdens CWSE

De panelen van Excellent Panel hebben een hoge chemische resistentie en zijn daardoor onderhoudsarm Foto's: Excellent Panel

Excellent Panel is redelijk nieuw in de branche en komt naar Car Wash Show Europe om meer bekendheid te creëren als producent van kunststof wandsystemen. “Kunststof panelen worden nog niet overal toegepast, en kunnen een goed alternatief zijn.”

Excellent Panel bestaat als merk anderhalf jaar en maakt onderdeel uit van Profextru Productie B.V, één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. De kunststof wand- en plafondpanelen van Excellent Panel zijn bestemd voor wasstraten, wasboxen en rollovers, en worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Hardenberg. “Hierdoor zijn de panelen in meerdere RAL kleuren leverbaar, kunnen we op projectlengte leveren en snelle levertijden garanderen”, aldus het bedrijf.

Tijdens Car Wash Show Europe ligt de focus op de wandsystemen voor de car- & truckwash industrie, met een uitgebreid assortiment kunststof wand- en plafondsystemen in verschillende kleuren.

De USP’s waar op de beurs extra aandacht voor zal zijn:

  • Duurzaamheid & lange levensduur: “De kunststof panelen gaan langer mee dan traditionele materialen en staan garant voor een lange levensduur.”
  • Hygiëne & reinigingsgemak: “Een speciale toplaag zorgt voor een glad oppervlak en daarmee een hoge mate van reinigingsgemak, de panelen hebben een hoge chemische resistentie en zijn daardoor onderhoudsarm.”
  • Installatiegemak: “De kunststof panelen zijn licht van gewicht en dankzij een unieke klikverbinding zijn de panelen eenvoudig en snel te monteren.”
  • Geen corrosie: “Er zijn geen metaalsoorten verwerkt, de wand- en plafondpanelen bestaand volledig uit kunststof.”
  • Uitstraling: “Met de kunststof panelen van Excellent Panel kan er eenvoudig en snel een schone, moderne en professionele uitstraling worden gecreëerd.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Een van de rollover-projecten waarbij het wandsysteem van Excellent Panel is toegepast.
Ook bij Carwash XL Coevorden zitten de panelen er netjes in.

Car Wash Show Europe

Car Wash Show Europe is op 21 en 22 september in EXPO Greater Amsterdam. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van autowassen, innovaties binnen de branche, nieuwe producten en interessante partijen. Meld je dan hier aan!

Benieuwd welke exposanten er nog meer aanwezig zullen zijn op de beurs? Bekijk hier het overzicht. Naast de beurs heeft Car Wash Show Europe een vol programma met kennissessies, is er een Innovation Alley en zijn er meerdere netwerkruimtes om bij te praten met bekende branchegenoten en nieuwe klanten. Mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.